Morgen geopend van 10:00 t/m 16:30

Log in / Registreer Winkelwagen

Zoeken

Big Green Egg kopen

big green egg kopen

Big Green Egg kopen

​Wilt u een Big Green Egg kopen? En bent u daarom op zoek naar een winkel waar deze barbecue wordt verkocht? Dan moet u bij Het Luxe Buitenleven zijn. Het Luxe Buitenleven heeft een ruim assortiment aan barbecues en toebehoren. Als u dus een Big Green Egg kopen gaat, bent u hier op het juiste adres!

Big Green Egg kopen: bezoek onze showroom!

Bij Het Luxe Buitenleven kunt u een Big Green Egg kopen. Wij hebben verschillende soorten Big Green Egg barbecues in ons assortiment. Op onze website vindt u alle modellen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een Big Green Egg met onderstel en zijtafels. De Big Green Egg biedt u een ultieme kookervaring. De nauwkeurige temperatuurregeling, de vorm, het materiaal en de warmtecirculatie zorgen ervoor dat u fantastische resultaten bereikt met het voedsel dat in de Big Green Egg wordt bereidt. U kunt de Big Green Egg zowel gebruiken om te bakken, grillen, stoven, roken als slow-cooken. De Big Green Egg is de barbecue voor alle kooktechnieken. Wilt u in plaats van een onderstel met zijtafels, iets bijzonders voor uw Big Green Egg? Dan kunt u een barbecuetafel laten maken! Wij maken handgemaakte barbecuetafels in onze eigen werkplaats. Wij maken barbecuetafels van eiken, noten, vuren of Wengé hout. Ook is het mogelijk om naar eigen wens en/of ontwerp tafels en buitenkeukens te laten maken. Bij ons is alles mogelijk. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden! Als u ervoor kiest om een barbecuetafel inclusief een Big Green Egg te kopen, kunt u profiteren van aanzienlijke korting!

​De Big Green Egg is verkrijgbaar in zeven verschillende maten en met diverse accessoires. De accessoires behorend bij de Big Green Egg kunt u vinden op onze website. Deze kunt u eenvoudig online bestellen in de webshop. Uw Big Green Egg kopen doet u eenvoudig online bij Het Luxe Buitenleven!

Big Green Egg kopen bij Het Luxe Buitenleven

Het Luxe Buitenleven heeft een winkel waar u het buitenleven kunt ervaren. Wij presenteren verschillende 'sferen' van buitenleven: van landelijk tot modern.​ U kunt genieten van onze buitenkeukens, werktafels en luxe buitentafels en de kwaliteit ervan zien en voelen. Daarnaast verkopen wij leuke accessoires zowel voor binnen als buiten. Tevens staan onze medewerkers voor u klaar om u van advies over de verschillende modellen barbecues te voorzien. Zij geven u graag een demonstraties en vertellen u meer over de mogelijkheden.

​Vragen? Neem contact met ons op!

​Heeft u vragen over de producten van Het Luxe Buitenleven? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Tevens kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Modellen

Mini MiniMax Small Medium Large XLarge XXLarge
25cm 33cm 33cm 38cm 46cm 61cm 74cm
507 cm2 854 cm2 856 cm2 1140 cm2 1688 cm2 2919 cm2 4336 cm2
17 kg 35 kg 36 kg 51 kg 73 kg 99 kg 222 kg
43 cm 50 cm 61 cm 72 cm 84 cm 78 cm 100 cm
Bekijk Bekijk Bekijk Bekijk Bekijk Bekijk Bekijk