Morgen geopend van 10:00 t/m 17:00

Log in / Registreer Winkelwagen

Zoeken

Big Green Egg kopen

big green egg kopen

Big Green Egg kopen

Vindt u het leuk om uw gasten te voorzien van heerlijke gerechten? Staat u graag in de buitenkeuken om een nieuw recept uit te proberen? Wilt u een Big Green Egg kopen? Het Luxe Buitenleven heeft een groot assortiment aan luxe barbecues. Een van de luxe modellen die u in onze webshop kunt vinden is de Big Green Egg. Deze is beschikbaar in diverse maten en gewichten. Allemaal zijn ze van hoogwaardige kwaliteit keramiek gemaakt. Hierdoor zijn ze extra stevig en ook nog eens duurzaam. De Big Green Egg verbruikt maar weinig houtskool, waardoor deze relatief beter is voor het milieu. Met behulp van deze luxe barbecue kunt u voor uw gasten een gezonde maaltijd maken. De ingredienten worden kort op een hoge temperatuur verhit, waardoor ze de originele smaak en geur zullen behouden. Daarnaast kunt u er voor kiezen om meerdere soorten technieken toe te passen bij het bereiden van een maaltijd. Met de Big Green Egg kunt u nog veel meer dan alleen maar grillen. We bieden zelfs speciale workshops aan om meer te leren over het optimale gebruik van luxe barbecues. 

Alle voordelen van Big Green Egg kopen

​Als u twijfelt over een Big Green Egg kopen, helpen we u graag verder. Deze luxe barbecue is onmisbaar in elke buitenkeuken. Het helpt u bij het bereiden van de lekkerste gerechten en het bakken van de meest sappige en malse biefstukjes. Daarnaast kunt u de buitenkeuken ook nog aanvullen met een op maat gemaakte tafel. In de webshop vindt u ook diverse accessoires die het koken met de Big Green Egg zullen optimaliseren. Doordat de Big Green Egg hoge temperaturen bereikt, is het vlees snel gaar en behoudt het zijn smaak. Daarnaast is deze luxe barbecue ook bestand tegen koudere temperaturen, waardoor u deze ook in hartje winter kunt gebruiken. Zelfs een luxe kerstdiner maakt u in een handomdraai met de Big Green Egg. Een Big Green Egg kopen doet u eenvoudig in onze webshop.

Interesse in Big Green Egg kopen

Als u interesse heeft in een Big Green Egg kopen, helpt Het Luxe Buitenleven u graag verder. In onze webshop treft u de Big Green Egg meermaals aan. Dit komt doordat wij deze aanbieden in verschilende maten en gewichten. Zo past er altijd een luxe barbecue in uw tuin en kunt u genieten van alle voordelen die de Big Green Egg met zich mee brengt. Als u enthousiast bent geworden over de Big Green Egg kunt u deze eenvoudig online bestellen via de webshop. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om eerst langs te komen in onze winkel in Dussen, zodat u de Big Green Egg eerst kunt bekijken. Ook staan onze medewerkers daar voor u klaar om u meer te vertellen over het gebruik en de voordelen van deze luxe barbecue. Mocht u geen tijd hebben om langs te komen, kunt u uw vragen ook telefonisch stellen of via de mail. 

Modellen

Mini MiniMax Small Medium Large XLarge XXLarge
25cm 33cm 33cm 38cm 46cm 61cm 74cm
507 cm2 854 cm2 856 cm2 1140 cm2 1688 cm2 2919 cm2 4336 cm2
17 kg 35 kg 36 kg 51 kg 73 kg 99 kg 222 kg
43 cm 50 cm 61 cm 72 cm 84 cm 78 cm 100 cm
Bekijk Bekijk Bekijk Bekijk Bekijk Bekijk Bekijk