Morgen geopend van 10:00 t/m 17:00

Log in / Registreer Winkelwagen

Zoeken

Big Green Egg tafel

Big Green Egg tafel

​Heeft u een Big Green Egg en bent u op zoek naar een bijpassende tafel? Dan wijzen we u graag op onze speciale Big Green Egg tafel. Deze tafel is van hoge kwaliteit eikenhout gemaakt, zodat het een luxe uitstraling heeft. Er zijn diverse soorten en maten van de Big Green Egg tafel, zodat er altijd een tafel naar uw wens bij zit. Mocht de gewenste tafel er niet tussen zitten, kunt u er voor kiezen om de tafel op maat te laten maken. Zo kunt u allereerst zelf het soort hoogwaardig hout uitkiezen. Daarnaast bepaalt u zelf de maten en extra's. De luxe barbecue past altijd precies in de tafel, zodat het mooi één geheel zal vormen. 

​Voordelen Big Green Egg tafel

​Een Big Green Egg tafel zal het koken voor u een stuk aangenamer maken, doordat u eenvoudig de accessoires naast u neer kunt leggen. Daarnaast is heeft de tafel een luxe uitstraling, zodat het een mooie toevoeging aan uw tuin zal zijn. Daarnaast kunt u de tafel nog chiquer maken door een natuurstenen tegel te laten toevoegen. Deze wordt ook helemaal op maat gemaakt op basis van de grootte van uw Big Green Egg. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een werkplaat van RVS te laten plaatsen op de tafel. Dit heeft als groot voordeel dat het hygienisch is en makkelijk schoon te maken. Tegelijkertijd geeft het ook een luxe uitstraling. Naast de mooie uitstraling van de Big Green Egg, zijn er ook veel praktische voordelen. Doordat de tafel voorzien is van zeer stevige zwenkwielen, kunt u deze ook eenvoudig verplaatsen indien gewenst. Daarnaast heeft u altijd alle accessoires binnen handbereik tijdens het koken. Zo kunt u optimaal gebruik maken van uw luxe barbecue. Een groot bijkomend voordeel van de Big Green Egg tafel is dat deze het gehele jaar te gebruiken is, onafhankelijk van de weersomstandigheden. Zo kunt u in tijdens alle seizoenen genieten van uw Big Green Egg en de heerlijkste gerechten maken. 

Interesse in Big Green Egg tafel

​Bij interesse in de Big Green Egg tafel kunt u in onze showroom langskomen in Dussen. Hier staan al enkele voorbeelden van de speciale tafels. Onze medewerkers helpen u graag verder bij uw keuze voor een Big Green Egg tafel. We horen graag al uw wensen, zodat we de tafel op maat kunnen maken voor u en u geheel tevreden kunt zijn met uw aankoop. Mocht u nog vragen hebben over onze Big Green Egg producten, kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met Het Luxe Buitenleven.

Modellen

MiniMiniMaxSmallMediumLargeXLargeXXLarge
25cm33cm33cm38cm46cm61cm74cm
507 cm2854 cm2856 cm21140 cm21688 cm22919 cm24336 cm2
17 kg35 kg36 kg51 kg73 kg99 kg222 kg
43 cm50 cm61 cm72 cm84 cm78 cm100 cm
BekijkBekijkBekijkBekijkBekijkBekijkBekijk