Big Green Egg tafel kopen

Op zoek naar een Big Green Egg tafel? Bent u in het bezit van een Big Green Egg barbecue? Wat zult u dan genieten van deze geweldige barbecue! Het voedsel in de Big Green Egg behoudt namelijk maximaal zijn smaak, geur en kleur, droogt niet snel uit en wordt sneller bereid vanwege de unieke rondom verwarming. Doordat de houtskool in het dikke hittebestendige keramiek zit, krijgt u een geweldig kookresultaat en temperatuurscontrole.

BIG GREEN EGG TAFEL: VAN EEN SIERRAAD TOT EEN MUST-HAVE!

Vindt u het lastig dat u steeds naar binnen moet lopen om uw vlees of groenten te bereiden? Het Luxe Buitenleven heeft daar een oplossing op. Wij hebben namelijk de Big Green Egg tafelontwikkeld. De Big Green Egg tafel van Het Luxe Buitenleven is een werktafel, die speciaal op maat gemaakt wordt voor uw barbecue. Wij maken de werktafels in onze eigen werkplaats. De werktafels worden zo gemaakt dat uw barbecue er precies in past. Om uw barbecue heen heeft u genoeg werkruimte. Dit maakt de Big Green Egg tafel tot een echte must-have voor iedere Big Green Egg gebruiker!

IDE BIG GREEN EGG TAFEL

De Big Green Egg tafel van Het Luxe Buitenleven wordt gemaakt van eiken, noten, vuren of wengé hout. Onze werktafels worden altijd met respect voor de natuur en liefde voor het vakmanschap gemaakt. Daarnaast gebruiken we alleen de beste materialen en het comfort van de klant staat bij ons voorop. U kunt bij ons kiezen voor een houten werkblad, maar ook voor een werkblad van natuursteen of RVS. RVS is hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken. Daarnaast geeft het uw Big Green Egg tafel een mooie uitstraling.
Wij hebben een aantal standaardmaten voor de werktafels. Wilt u liever andere afmetingen? Ook dat is mogelijk. Wij bespreken graag met u uw wensen en bekijken of we dat voor u kunnen realiseren. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. Daarnaast kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

IBEKIJK DE BIG GREEN EGG TAFEL IN DE SHOWROOM

Wilt u eerst de Big Green Egg tafel in het echt zien, voordat u hem aanschaft? Dat is mogelijk. In onze showroom in Dussen zijn vele modellen gepresenteerd. Wij maken niet alleen werktafels voor de Big Green Egg, maar ook voor bijvoorbeeld de Kamado Joe. Naast de werktafels vindt u in onze showroom ook diverse modellen barbecues en luxe tafels voor in uw tuin. Daarnaast hebben wij ook accessoires voor uw huis en tuin in ons assortiment. Kom langs in onze showroom en bekijk de mogelijkheden. Wij beantwoorden graag al u vragen en laten u zien wat de mogelijkheden voor een Big Green Egg tafel of een van onze andere producten zijn.