Black Bastard aanbieding

KOKEN MET DE BLACK BASTARD

Met de Black Bastard bereidt u het hele jaar door de heerlijkste gerechten in de open lucht. Waar een normale barbecue alleen 's zomers gebruikt wordt, functioneert de Black Bastard het hele jaar als buitenkeuken. Met de keramische houtskoolbarbecue kunt u buiten grillen, koken, bakken, slowcooken, roken, stoven en barbecueën. Voor welke gerechten zou u de Black Bastard gebruiken? Door de vele toepassingen biedt het koken met de Black Bastard eindeloze mogelijkheden!

OVER DE BLACK BASTARD

Black Bastard is een Nederlands bedrijf dat kwalitatief hoogstaande kamado barbecues maakt. De Black Bastard barbecues worden gemaakt van de beste materialen en zijn bijzonder sterk en duurzaam. Een Black Bastard kan door het gebruik van vorstbestendige materialen het hele jaar buiten staan. Zo beschikt u het hele jaar over een buitenkeuken die u voor uiteenlopende toepassingen kunt gebruiken. De keramische houtskoolbarbecues van Black Bastard worden vervaardigd uit cordieriet en gehard staal. Als bijzonder sterke en duurzame keramieksoort is cordieriet bijzonder geschikt voor kamado barbecues. Traditioneel keramiek wordt van klei gemaakt, is minder sterk en 'werkt' veel meer tijdens het grillen. Cordieriet is een goed isolerende keramieksoort. De warmte wordt zo goed vastgehouden binnen de Black Bastard, terwijl de buitenkant van de barbecue koel blijft. De eivorm van de Black Bastard zorgt ervoor dat de warmte in de kamado gelijkmatig wordt verspreid. Zo kunt u met de Black Bastard ook gerechten bereiden waarbij de temperatuur heel nauw komt. U kunt de temperatuur van de Black Bastard heel precies instellen door middel van de twee luchtinlaten en de ingebouwde thermometer in het deksel van de Black Bastard. Zo worden al uw gerechten culinaire hoogstandjes!

Wat de Black Bastard uniek maakt op het gebied van kamado barbecues, is het 'triple spring' scharnier. U tilt het soms zware deksel van de kamado barbecue door dit scharnier eenvoudig op en bij het sluiten van het deksel zorgt het scharnier voor een 'zachte landing' van het deksel. Een typisch staaltje slim Nederlands ontwerp!

BLACK BASTARD AANBIEDING BIJ HET LUXE BUITENLEVEN

Heeft u als horeca professional of veeleisende thuiskok interesse in dit Nederlandse kwaliteitsproduct? De Black Bastard is in verschillende maten leverbaar. Twijfelt u over de maat? In onze showroom in Dussen kunt u alle modellen van Black Bastard zelf bekijken. Hier kunt u ook terecht voor de scherpste Black Bastard aanbieding. Heeft u vragen over de Black Bastard of over onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!