Black Bastard BBQ large kopen

De Black Bastard BBQ large als ideale buitenkeuken

KOKEN MET DE BLACK BASTARD BBQ LARGE

Een buitenkeuken staat vaak hoog op het verlanglijstje van iedere enthousiaste thuiskok of professional uit de horeca met een eigen tuin. Als het lekker weer is kunt u dan heerlijk buiten koken. Maar zodra de zomer voorbij is en het steeds kouder wordt, wordt de buitenkeuken vaak opgeruimd om pas de volgende zomer weer tevoorschijn te worden gehaald. De Black Bastard bbq largekunt u ook wanneer het geen zomer is gebruiken. Met deze robuuste kamado van Nederlandse bodem is het mogelijk om het hele jaar door in uw tuin te grillen, te koken, te bakken, te slowcooken, te roken, te stoven en te barbecueën. Door al deze toepassingen zijn de mogelijkheden eindeloos!

OVER DE BLACK BASTARD

Black Bastard is hét premium kamado merk van Nederlandse bodem. De keramische houtskoolbarbecues worden gemaakt van industrieel keramiek en gehard staal en zijn van hoogstaande kwaliteit. Door het gebruik van cordieriet, een oersterke en duurzame keramieksoort die zeer geschikt is voor het vervaardigen van kamado barbecues, zijn de wanden van de eivormige kamado goed geïsoleerd. Cordieriet zorgt niet alleen voor goede isolatie, maar ook voor een constante temperatuur in de kamado. Hierdoor kunt u gerechten bereiden met een perfect eindresultaat. De kamado bbq verbruikt weinig houtskool. Zo kunt u uren blijven koken zonder houtskool bij te vullen en kunt u uw aandacht volledig bij uw gerecht houden.

Met de Black Bastard bbq large is het mogelijk om allerlei gerechten te bereiden. Ook gerechten waarbij de juiste temperatuur heel belangrijk is. Door middel van twee verschillende luchtinlaten en een ingebouwde thermometer in het deksel regelt u heel eenvoudig de temperatuur. Zowel professionals uit de horeca als veeleisende thuiskoks gebruiken met veel plezier de Black Bastard bbq large om culinaire hoogstandjes te bereiden. Met de Black Bastard bbq large is dit een koud kunstje. De Black Bastard bbq large kan het hele jaar door buiten staan dankzij het vorstbestendige materiaal waarvan de kamado barbecue is gemaakt. Dit zorgt voor de 'serious outdoor cooking'!

EEN BLACK BASTARD BBQ LARGE KOPEN BIJ HET LUXE BUITENLEVEN

Bent u benieuwd naar de verschillende modellen van dit Nederlandse premium kamado merk? Kom dan langs in onze showroom in Dussen. De Black Bastard is leverbaar in verschillende maten. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten. Wij helpen u graag!