Black Bastard BBQ medium

Buiten koken met de Black Bastard BBQ medium

KOKEN MET DE BLACK BASTARD BBQ MEDIUM

De Black Bastard bbq medium is een keramische bbq waarmee u kunt grillen, koken, bakken, slowcooken, roken, stoven en barbecueën. Of het nu gaat om een brood bakken of een mooi stuk vlees grillen, met de Black Bastard bbq medium draait u uw hand er niet voor om!

OVER DE BLACK BASTARD

De Black Bastard bbq medium een veelzijdige kamado bbq van Nederlandse bodem. De Black Bastard bbq medium is gemaakt van hoogwaardige materialen: industrieel keramiek en gehard staal. De Black Bastard is een kwaliteitsproduct van Nederlandse bodem. Voor het vervaardigen van de Black Bastard wordt cordieriet gebruikt, een keramieksoort van hoge kwaliteit die heel geschikt is voor het maken van kamado barbecues. Cordieriet is beter geschikt voor het maken van kamado barbecues dan keramiek dat van klei is gemaakt omdat het minder werkt tijdens het grillen. Bovendien is cordieriet een keramieksoort van hoge kwaliteit met een lange levensduur. Cordieriet zorgt bovendien voor een grote warmtevastheid van de kamado, wat belangrijk is voor het bereiden van gerechten. Via twee verschillende luchtinlaten kunt u de temperatuur van de Black Bastard bbq medium handmatig heel precies regelen. Dankzij de ingebouwde thermometer houdt u de temperatuur goed in de gaten en kunt u uw gerechten met veel precisie bereiden. De eivorm van de Black Bastard zorgt er namelijk voor dat de warmte goed wordt verdeeld. Door deze eigenschappen is de Black Bastard een plezier om mee te koken voor zowel de horeca professional als voor de veeleisende thuiskok.

Wat de Black Bastard extra bijzonder maakt, is het 'triple spring' scharnier. Dit scharnier is speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat de zware deksel makkelijk geopend kan worden zonder dat het u veel kracht kost. Ook zorgt het scharnier voor een zachte landing van het deksel wanneer u het deksel sluit. Omdat de Black Bastard heel weinig houtskool verbruikt is het bijvullen van houtskool tijdens het koken niet nodig. Wij leveren uw Black Bastard inclusief gepoedercoat roestvrijstalen onderstel zodat u uw nieuwe buitenkeuken direct kunt gebruiken. De Black Bastard is gemaakt van vorstbestendig materiaal en kan het hele jaar door als buitenkeuken worden gebruikt. Zo kunt u ieder seizoen weer genieten van de lekkerste gerechten die u met de Black Bastard heeft bereid!

Een Black Bastard is de ultieme buitenkeuken. Er zijn verschillende maten leverbaar. Wilt u meer weten over dit Nederlandse premium kamado merk? Kom dan langs bij onze showroom in Dussen of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag!