Black Bastard BBQ Small

AAN DE SLAG MET DE BLACK BASTARD BBQ SMALL

Het hele jaar door buiten grillen, koken, bakken, slowcooken, roken, stoven en barbecueën. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Met de Black Bastard bbq Small kan het. Deze compacte kamado barbecue kan het hele jaar door buiten staan en is geschikt voor het bereiden van veel verschillende gerechten. U heeft er niet eens een tuin voor nodig. Ook voor een balkon of dakterras is de Black Bastard bbq Small heel geschikt. Met de Black Bastard bbq Small kunt u een kip braden, een pizza bakken, een steak grillen of een stoofpotje maken. En dit zijn nog maar enkele voorbeelden. De mogelijkheden zijn eindeloos!


OVER DE BLACK BASTARD

Black Bastard is hét premium kamado merk van Nederlandse bodem. De compacte keramische houtskoolbarbecue wordt gemaakt van de duurzame materialen industrieel keramiek en gehard staal. De Black Bastard bbq Small is gemaakt van de keramieksoort cordieriet. Dit is een kwalitatief hoogstaande keramieksoort die heel geschikt is voor het vervaardigen van kamado barbecues. Cordieriet is sterk, zorgt voor een goede isolatie en 'werkt' minder dan traditioneel keramiek tijdens het grillen. De eivorm van de kamado zorgt ervoor dat de warmte goed wordt verdeeld. De temperatuur regelt u eenvoudig en precies dankzij de twee verschillende luchtinlaten en de ingebouwde thermometer in het deksel van de Black Bastard bbq Small. Dankzij deze eigenschappen is het een koud kunstje om de lekkerste gerechten te bereiden met een optimaal resultaat. Zowel enthousiaste thuiskoks als professionals uit de horeca maken gebruik van de Black Bastard. U heeft het hele jaar door plezier van de Black Bastard bbq Small, die is gemaakt vorstbestendig materiaal. De kamado kan hierdoor het hele jaar functioneren als buitenkeuken.

Dankzij een aantal unieke kenmerken is een Black Bastard de ultieme buitenkeuken. De kamado bbq verbruikt heel weinig houtskool en bijvullen van houtskool tijdens het koken is dan ook niet nodig. Zo kunt u uren doorgaan met koken.

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden van de Black Bastard bbq Small? Kom dan langs in onze showroom in Dussen. Hier vindt u de verschillende modellen van de Black Bastard. Wij vertellen u graag meer over onze producten.


Laatst bekeken producten

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op