Black Bastard kopen

KOKEN MET DE BLACK BASTARD

Zomer of niet, met de Black Bastard kunt u de heerlijkste gerechten bereiden in de open lucht. Het hele jaar door kunt u buiten grillen, koken, bakken, slowcooken, roken, stoven en barbecueën. Of u nu een pizza wilt bakken of een mooi stuk vlees wilt grillen, met deze keramische kamado bbq van Nederlandse bodem is het allemaal mogelijk. Door de vele toepassingen biedt het koken met de Black Bastard eindeloze mogelijkheden!

OVER DE BLACK BASTARD

Black Bastard is een Nederlands merk dat kamado barbecues maakt van hoogstaande kwaliteit. De houtskoolbarbecues worden gemaakt van de beste materialen en zijn bijzonder robuust en duurzaam. Thuiskoks of professionals uit de horeca die een Black Bastard kopen, hebben hier nog jaren plezier van. Een Black Bastard kan door het gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen het hele jaar buiten staan, zelfs bij vorst. Zo kunt u de Black Bastard het hele jaar door gebruiken als buitenkeuken. De keramische houtskoolbarbecues van Black Bastard worden gemaakt van cordieriet en gehard staal. Cordieriet is een keramieksoort die bijzonder geschikt is voor kamado barbecues. Vergeleken met traditioneel keramiek, dat van klei wordt gemaakt en veel minder sterk is, 'werkt' cordieriet ook veel minder bij het grillen. Cordieriet zorgt daarbij ook voor een goede isolatie en warmtevastheid. De eivorm van de Black Bastard zorgt ervoor dat de warmte in de kamado gelijkmatig wordt verspreid. Dit zorgt ervoor dat u met de Black Bastard ook gerechten kunt bereiden waarbij de temperatuur heel nauw komt. Door middel van de twee luchtinlaten en de ingebouwde thermometer in het deksel kunt u de temperatuur van de Black Bastard heel precies instellen. Zo bereikt u het optimale resultaat met al uw gerechten!

Een ander uniek kenmerk van een Black Bastard is het 'triple spring' scharnier. Dit is iets unieks op het gebied van kamado barbecues. Het slim ontworpen scharnier zorgt ervoor dat u het deksel van de kamado eenvoudig kunt openen zonder dat het u veel moeite kost. Een deksel van een kamado barbecue kan soms zwaar zijn, zeker bij een groter model. Het 'triple spring' scharnier zorgt er voor dat u het deksel makkelijk omhoog tilt. Het scharnier zorgt ook voor een 'zachte landing' wanneer u het deksel weer sluit.

BLACK BASTARD KOPEN BIJ HET LUXE BUITENLEVEN

De kamado barbecue van Nederlandse bodem is de ideale buitenkeuken voor iedere horeca professional of veeleisende thuiskok. De Black Bastard bbq is in verschillende maten leverbaar. Wilt u een Black Bastard kopen, maar twijfelt u over de juiste maat? In onze showroom in Dussen kunt u alle modellen van Black Bastard bekijken. Heeft u vragen over de Black Bastard of over onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!