Black Bastard Medium kopen

Bent u op zoek naar een Black Bastard Medium? Dan bent u bij Het Luxe Buitenleven aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan barbecues, waaronder de Black Bastard Medium.

BLACK BASTARD MEDIUM KOPEN

De Black Bastard Medium is het perfecte model wanneer u beperkte ruimte heeft of alleen een balkon. Deze variant bevat alle mogelijkheden van de Black Bastard Large, maar is iets kleiner van formaat. Zo is het voor iedereen mogelijk om met een Black Bastard te koken. Met de Black Bastard Medium kunt u koken, maar ook grillen, stoven en bakken. De barbecue heeft twee verschillende luchtinlaten en een in het deksel ingebouwde thermometer. Dit zorgt ervoor dat u de temperatuur heel nauwkeurig kunt regelen. Dit geeft een optimaal resultaat bij de bereiden van gerechten. Met de Black Bastard Medium kunt u alle seizoenen aan de slag om de lekkerste gerechten te bereiden. De barbecue is namelijk gemaakt van vorstbestendig materiaal. 

BLACK BASTARD MEDIUM BIJ HET LUXE BUITENLEVEN

U koopt de Black Bastard Medium bij Het Luxe Buitenleven. Wij hebben de verschillende modellen van de Black Bastard in ons assortiment. Daarnaast hebben wij ook een groot aantal accessoires voor de Black Bastard. Wilt u de Black Bastard eerst bekijken, voordat u hem aanschaft? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Dussen. Onze medewerkers staan voor u klaar om u meer te vertellen over de Black Bastard Medium. Ook demonstreren zij graag de verschillende mogelijkheden van de barbecue.

BARBECUETAFEL

Wilt u naast het bereiden van de gerechten, ook de voorbereidingen buiten treffen? Daar hebben wij iets op bedacht! Het Luxe Buitenleven maakt namelijk barbecuetafels op maat. Deze tafels maken wij met de hand in onze eigen werkplaats. De tafels worden volledig op maat gemaakt voor uw barbecue. Ook het inbrengen van eigen ideeën en wensen is mogelijk. U kunt kiezen uit noten, eiken, vuren of Wengé hout. Tevens kunt u ervoor kiezen om een tafel te maken met een natuurstenen blad. Wat uw wensen ook zijn, bij ons is alles mogelijk. Op onze website vindt u voorbeelden van de barbecuetafels die wij hebben gemaakt. Tevens staan verschillende barbecuetafels in onze showroom.

VRAGEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Heeft u vragen over de barbecues van Het Luxe Buitenleven? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Tevens kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.