Black Bastard Small

Black Bastard Small BBQ bestellen?

De naam zegt het al, small. De Black Bastard Small is de kleinste in zijn soort maar dat neemt niet weg dat onze Black Bastard Small bbq net zo goed is als de large versie. Onze Black Bastard Small is ideaal voor de barbecue liefhebber die geen grote barbecue in zijn of haar tuin wilt. U kunt de Black Bastard Small bbq er gemakkelijk bij pakken en ook hier kunt u de heerlijkste stukken vlees op bereiden. Zoals u merkt mag de Small wel klein zijn maar dat zegt niet over de prestaties van dit prachtige kooktoestel. De Black Bastard Small BBQ is dé compacte kamado barbecue. Deze BBQ kan het hele jaar door buiten blijven staan en is geschikt voor het bereiden van veel verschillende gerechten. De Black Bastard BBQ heeft een karakteristieke grillsmaak met een vleugje houtskool. Daarnaast is het vlees wat u bereid op uw Black Bastard BBQ erg mals.


Black Bastard Small Accessoires 

De Black Bastard heeft in de loop van de jaren veel accessoires ontwikkelt. Denkt u aan een regenhoes voor uw barbecue of aan een easy lifter, Cold Smoke Generator, een Meat Press of een gietijzeren grill rooster. U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het voor u op voorraad. Wij hebben alle accessoires voor u in onze showroom en in onze uitgebreide webshop. In één oogopslag kunt u zien wat wij voor u hebben om uw gezellige avonden barbecue nog gemakkelijker en lekkerder te maken. Neemt u een gerust een kijkje in onze webshop. Kunt u geen keuze maken? Wij helpen u graag, onze medewerkers staan u graag te woord! 

Ontdek de Black Bastard Small

The Black Bastard Small is niet standaard zoals alle andere barbecues of kamado’s. The Black Bastard is ongecompliceerd, kwalitatief,  en voor iedereen. Ontdek bij ons de eerlijke manier van grillen, koken en barbecueën. De Black Bastard heeft het oerkoken opnieuw uitgevonden. De unieke isolerende eigenschappen van de Bastard zijn ideaal om te slow cooken, warm of koud roken en als steenoven voor een echte Italiaanse pizza. Ontdek nu ook The Bastard als meest natuurlijke en lekkerste manier van oerkoken van nu. The Bastard is daar met zijn no-nonsense karakter een mooi eerlijk design. Gemaakt van de beste materialen en zeer gemakkelijk in gebruik. Uitgevoerd in zwart want “is there any other color”! De Bastard is 100% bestand tegen zeer hoge temperaturen hierdoor is de Bastard oersterk. Wij bieden u 20 jaar garantie op onze Black Bastard Small barbecue.


Laatst bekeken producten

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op