Overmorgen geopend van 10:00 t/m 17:00

Log in / Registreer Winkelwagen

Zoeken

Black Bastard Small

Black Bastard Small kopen

black bastard smallBent u op zoek naar een Black Bastard Small en droomt u er al geruime tijd van om deze in uw huis of tuin te hebben staan? Weet u al precies waar uw barbecue aan moet voldoen en welk gerecht u als eerste gaat bereiden met de luxe Black Bastard Small? Bekijk dan het gehele aanbod aan luxe barbecues in de webshop van Het Luxe Buitenleven. Hier vindt u hoogwaardige barbecues van diverse merken en in diverse kleuren en maten. Zo hebben we de Black Bastard barbecue ook in diverse maten, van klein tot groot. De Black Bastard Small is gemaakt van cordieriet, een speciaal en robuust soort keramiek. Dit materiaal heeft als voordeel dat het erg stevig is en te gebruiken is onder extreme temperaturen. Dit houdt in dat u de barbecue het gehele jaar door kunt gebruiken. Zowel 's zomers in het zonnetje als 's winters met sneeuw, het kan allemaal met de Black Bastard Small. U hoeft dus nooit meer op het lekkere weer te wachten, want u bent nu onafhankelijk van de weersvoorspelling. Het gehele jaar kunt u genieten van de heerlijkste maaltijden die u zelf bereidt. Daarnaast heeft deze barbecue ook een speciale scharnier waarmee het openen van de klep vergemakkelijkt wordt. Een veelvoorkomend probleem bij een barbecue is dat het deksel te zwaar is en lastig open te krijgen is. Gelukkig is dit bij de Black Bastard bbq verholpen door deze scharnier en zult u geen hinder ondervinden bij het openen en sluiten van het deksel. 

Voordelen van de Black Bastard Small

Een Black Bastard Small is een heel handig formaat voor alle hobbykoks en professionals. Deze neemt niet al teveel ruimte in beslag, zodat er altijd plek is om deze barbecue neer te zetten. De voordelen van de Black Basterd Small zijn enorm. Zo kunt u met deze barbecue niet alleen grillen, maar heeft u ook de mogelijkheid om andere kooktechnieken te gebruiken. Probeer ook eens een pizza te bakken, paling te roken of groentes te slowcooken. De mogelijkheden zijn eindeloos, waardoor u altijd iets nieuws kunt gaan proberen. Mocht u meer inspiratie willen krijgen, kunt u zich opgeven voor een workshop over het gebruik van de barbecue. Hierbij krijgt u tips en adviezen over het optimaal gebruiken van en Black Bastard barbecue.

​​Interesse in de mooie Black Bastard Small

Heeft u interesse in een hoogwaardige Black Bastard Small? Ga dan naar onze webshop en bestel snel uw droom barbecue. U kunt deze eventueel ook thuis laten bezorgen, zodat u geen extra moeite hoeft te doen en direct kunt genieten van uw aankoop. Kortom, eten bereiden wordt een ware smaaksensatie met de Black Bastard Small!