Black Label BBQ

Black Label BBQ online kopen

Bent u op zoek naar een Black Label BBQ? Dan bent u bij Het LuxeBuiten Leven aan het goede adres! De Black Label BBQ is sinds kort in ons assortiment. De Black Label BBQ is ontstaan door 3 vrienden uit Nieuw Zeeland. En is sinds een tijdje overgevlogen naar Nederland. Bij Het Luxe Buiten Leven hebben wij verschillende bbq merken en de Black Label BBQ mocht niet ontbreken in ons assortiment. Naast de Black Label BBQ hebben wij ook de Black Label BBQ Houtskool aan ons brede assortiment toegevoegd. De Black Label BBQ is een begrip geworden in BBQ-land. Deze houtskool is gemaakt van een harde houtsoort. Hierdoor brandt het langer en stabieler. De Black Label BBQ houtskool geeft geen ongewenste rooksmaak af, hierdoor is deze houtskool goed te gebruiken voor een Kamado BBQ.

Black Label BBQ Houtskool

De Black Label BBQ Houtskool is een unieke combinatie van eiken en beukenhout. Doordat de Black Label BBQ houtskool grote stukken houtskool bevat gloeien deze stukken houtskool fantastisch. Het mooie aan de BLB houtskool is dat het niet gaat roken of knetteren. Deze houtskool is ideaal om hoge temperaturen mee te bereiken waardoor het vlees van de bbq een heerlijke smaak krijgt! Wij merken dat de Black Label BBQ een schot in de roos is geweest, u wilt deze bbq toch ook proberen? Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom of neem een kijkje op onze webshop. Wij bieden u altijd de laagste prijsgarantie voor ons gehele aanbod!

Black Label BBQ bij Het Luxe BuitenLeven

Het Luxe Buiten Leven is een begrip geworden in de regio. Wij zijn onder andere aangesloten bij onze trouwe partners van Big Green Egg, Kick Ash Basket, Taste and More, de Stek en Studio 27. Wij zijn gevestigd in het mooie dorpje Dussen, gemakkelijk te bereiken vanaf de a27. Bij het Luxe Buitenleven hebben wij een mooie showroom met al onze verschillende soorten modellenbbq’s en de daarbij horende accessoires. Ons assortiment in groot, komt u gerust een kijkje nemen! Ook verkopen naar onze bbq’s ook buiten keukens en maken wij prachtige grove houten buiten tafels. Wij verkopen zoals u merkt niet 1 merk, maar wij verkopen alle merken! Hierdoor kunt u goed al onze KamadoBBQ’s met elkaar. Het Luxe BuitenLeven is ook een officiële en erkend dealer van al de merken die we verkopen. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom in Dussen.