Egg grill nodig?

Bent u op zoek naar een nieuwe barbecue? Bent u op zoek naar een Egg grill waar u de lekkerste gerechten mee kunt bereiden? Wij heten u van harte welkom bij Het Luxe Buitenleven in Dussen. In de afgelopen jaren hebben wij ons assortiment steeds verder uit kunnen breiden en wij nodigen u uit om eens een kijkje nemen bij al onze Kamado barbecues. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken voor een Egg grill. Onze medewerkers staan voor u klaar en vertellen u graag meer over de Kamado barbecues die passen wij uw wensen. Bent u benieuwd of een Egg grill iets voor u is? Kom eens langs in onze ruim opgezette showroom in Dussen en laat u verrassen en inspireren door de vele Egg grill accessoires die wij aanbieden. Een Egg grill stelt u samen met de Kamado specialist. 

Bestel direct uw Big Green Egg!
 1. big green egg large solo compleet
  Big Green Egg Large Solo combinatiedeal
  Normale prijs € 2.085,85 Speciale prijs € 1.894,99
 2. big green egg large solo compleet
  Big Green Egg Large combinatiedeal
  Normale prijs € 2.725,85 Speciale prijs € 2.479,99
 3. Big Green Egg Medium Solo combinatiedeal
  Big Green Egg Medium Solo combinatiedeal
  Normale prijs € 1.561,84 Speciale prijs € 1.405,66
 4. Big Green Egg Medium Solo combinatiedeal
  Big Green Egg Medium combinatiedeal
  Normale prijs € 1.951,85 Speciale prijs € 1.756,65

10 producten(en)

Egg grill accessoires en toebehoren bij Het Luxe Buitenleven

Egg grill nodig? Het Luxe Buitenleven biedt u de mogelijkheid aan om alles wat u nodig heeft voor een geslaagde barbecue samen te stellen in onze webwinkel of showroom. Wij bieden u een ruim aanbod aan van alle modellen van de Kamado barbecues en de bijbehorende accessoires. Denkt u aan houtskool, kookschorten, kookboeken, sauzen en kruiden en rubs. Bij Het Luxe Buitenleven vindt u het allemaal. Een Egg grill van Kamado biedt u de mogelijkheid aan om in elk seizoen gezellig te barbecueen. Een Kamado barbecue is gemaakt van keramisch materiaal waar u de meest uiteenlopende gerechten mee kunt bereiden. Vanwege het gesloten systeem en de smaak van houtskool heeft een Kamado uitzonderlijke kookeigenschappen. Alle sappen en smaken van het voedsel blijven behouden. U kunt er vlees, vis en groenten in bereiden en met de juiste accessoires kunt u er zelfs pizza's, brood of taart in klaarmaken.

Egg grill voor ieder seizoen

Het Luxe Buitenleven beschikt over een mooie showroom met alle Kamado barbecue modellen. Wij verkopen niet één merk, maar wij verkopen alle merken! Hierdoor kunt u alle Kamado barbecues goed vergelijken met elkaar en de juiste keuze maken. Het Luxe Buitenleven is officieel en erkend dealer van de merken die wij verkopen. Wij bieden eerlijke en concurrerende tarieven aan waardoor u nooit te veel betaalt. Bent u op zoek naar een buitenkeuken of buitentafel waar u uw Egg grill op kunt plaatsen? Bij Het Luxe Buitenleven maken wij al onze Egg grill tafels zelf. Met een Kamado Egg grill kunt u alle seizoenen buiten koken. De dikte van het keramiek zorgt ervoor dat de hitte niet ontsnapt maar geabsorbeerd wordt in het steen. De barbecues zijn weerbestendig en hebben een thermometer in het deksel.