Egg grill nodig?

Bent u op zoek naar een nieuwe grill barbecue? Bent u op zoek naar een grill barbecue die u in de zomer én in de winter kunt gebruiken? Bij Het Luxe Buitenleven vindt u de Egg grill waar u naar op zoekt bent. In de loop van de jaren hebben wij ons aanbod steeds verder uitgebreid en daarom heeft u tegenwoordig een ruime keuze uit verschillende soorten Kamado barbecues. De Egg grill is de bekendste Kamado barbecue uit ons assortiment. De Big Green Egg kenmerkt zich door zijn ronde vorm en groene kleur. Omdat de barbecue Egg grill is gemaakt van keramiek zal de warmte van de kolen niet verdwijnen. Op de buitenkant van de Egg grill zit een thermometer waardoor u de temperatuur goed in de gaten kunt houden. De Egg grill van Het Luxe Buitenleven is geschikt voor iedere barbecue liefhebber. 

 

Bestel direct uw Big Green Egg!
 1. Big Green Egg MiniMax combinatiedeal compleet
  Big Green Egg MiniMax compleet combinatiedeal
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 1.508,35 Speciale prijs € 1.282,09
 2. Big Green Egg MiniMax combinatiedeal extra
  Big Green Egg MiniMax combinatiedeal extra
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 1.422,15 Speciale prijs € 1.208,83
 3. Big Green Egg MiniMax combinatiedeal
  Big Green Egg MiniMax combinatiedeal
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 1.279,15 Speciale prijs € 1.087,27
 4. Big Green Egg Medium combinatiedeal
  Big Green Egg Medium combinatiedeal
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 2.074,30 Speciale prijs € 1.887,61
 5. Big Green egg large compleet combinatiedeal
  Big Green Egg Large combinatiedeal
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 2.961,34 Speciale prijs € 2.517,14
 6. Big Green Egg Large combinatiedeal
  Big Green Egg Large Solo combinatiedeal
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 2.299,85 Speciale prijs € 1.954,88

10 producten(en)

De Big Green Egg grill van Het Luxe Buitenleven 

Op zoek naar een Big Green Egg Grill? Het Luxe Buitenleven biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan op het gebied van de Kamado barbecues. Wij kunnen u op een professionele manier adviseren en denken graag met u mee. In de loop van de jaren zijn er verschillende barbecues aan het assortiment toegevoegd en zodoende heeft u tegenwoordig een ruime keuze uit verschillende Kamado grill barbecues bij Het Luxe Buitenleven. Vindt u het lastig om de juiste keuze te maken? In onze ruime winkel staan alle Kamado barbecues voor opgesteld. Zo kunt u zelf bekijken welke Kamado grill barbecue het beste bij uw barbecue wensen past. De Big Green Egg zorgt ervoor dat het voedsel gelijkmatig gegaard word op de juiste temperatuur. Ook in de wintermaanden kunt u de Egg grill gemakkelijk gebruiken omdat de hitte binnen in de 'Egg' blijft. Klinkt dit u als muziek in uw oren? Dan raden wij het u aan om de Egg grill van Het Luxe Buitenleven vandaag nog te bestellen. Vele barbecue liefhebbers gingen u al voor en zij genieten regelmatig van een heerlijk mals stukje vlees of vis van de Egg grill van Het Luxe Buitenleven. 

De Egg Grill gemakkelijk bestellen

De Egg grill is gemakkelijk online te bestellen. In onze gebruiksvriendelijke webwinkel vindt u alles in één oogopslag voor uw geslaagde barbecue met vrienden en familie. Wij bieden u een ruim aanbod aan van verschillende Kamado barbecues maar ook voor diverse barbecue accessoires kunt u bij ons terecht. Denkt u aan kookboeken, kookschorten, houtskool en rookhout. Bij Het Luxe Buitenleven vindt u alles wat u nodig heeft voor een heerlijke barbecue!