Eiken werktafel met natuursteen blad The Bastard

1.695,00
Prijs perĀ stuk
Standaard levertijd Op voorraad. Wij bellen u persoonlijk op voor het maken van een afspraak m.b.t. de bezorging.
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Werktafel

De werktafel (barbecuetafel) voor is niet zo maar een tafel. De tafel is gemaakt in onze eigen werkplaats met respect voor de natuur en liefde voor het vakmanschap. Het comfort voor de klant staat centraal en onze kwaliteitsnormen liggen hoog. Kortom, een werktafel zonder compromis!

De afmetingen van de tafel zijn: 146 x 74 x 84,5 cm [LxBxH]


Eiken tafel

Het hout voor deze tafel is afkomstig uit de onderstam van Europese eiken en heeft een FSC-keurmerk. Het hout is kunstmatig gedroogd, wat de kwaliteit van de tafel ten goede komt. Dit rustieke eikenhout heeft een beperkt aantal kwasten, knoesten en pitjes en kent licht kleurverschil en lichte variatie in de tekening van de afzonderlijke planken.

Eén blik, één aanraking en u zult de kwaliteit van de eiken werktafel voor The Bastard direct ervaren. Elke tafel die wij maken is een uniek en duurzaam kunstwerk. Een sieraad in iedere tuin!

Het meubel wordt vervaardigd van massief eiken planken en balken die door middel van een pen en gat stijf met elkaar verbonden worden. Echt vakmanschap. Losse plankjes die aan elkaar gezet worden en zichtbare schroeven doen afbreuk aan het prachtige levende hout waar wij mee werken.


Natuursteen blad

Het 3 cm dikke werkblad is gemaakt van arduin, ofwel Belgisch hardsteen. Ter hoogte van de Kamado is een zaagsnede aangebracht om breuk te voorkomen.

Arduin is een natuurlijk en levend materiaal. De fossielen in het gesteente geven het werkblad een ongekende schoonheid. Arduin is goed bestand tegen vlekken en verontreiniging. Omdat Belgisch hardsteen voor meer dan 95% uit kalk bestaat, ontstaat een chemische reactie met zuren. De vlekken die daardoor ontstaan geven het werkblad na verloop van tijd de prachtige geleefde uitstraling die bij een dergelijk blad passen.


Overige informatie

De stevige gegalvaniseerde wielen van de werktafel hebben aluminium velgen, penlagers en een draagvermogen van 100 kg per wiel. Een deel van de wielen kan zwenken en is geremd zodat de solide werktafel eenvoudig op elke gewenste plek in de tuin opgesteld kan worden.

Een eiken tafel kan in principe onbeschermd buiten blijven staan, maar zal daardoor wel sneller vergrijzen en mogelijk scheurtjes gaan vertonen. Er zijn verschillende producten op de markt die het meubel extra bescherming geven en het tegelijkertijd kleuren. Monocoat is hiervan een voorbeeld.

Wilt u liever een andere houtsoort, een ander werkblad of een tafel met een iets ander formaat, informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Garantie

Het Luxe Buitenleven besteedt de grootste zorg aan het maken van de buitenmeubels. Omdat onze meubels bestaan uit natuurlijke materialen, zoals hout en natuursteen, kunnen ze door weersinvloeden vervormen of verweren. Om te kunnen reclameren is het daarom van belang dat u het meubel onderhoudt en zorgvuldig gebruikt. Daartoe geven wij de volgende adviezen:
  • Sla het buitenmeubel droog en uit de zon op.
  • Zorg dat vloeistoffen en sappen minimaal in contact komen met het werkblad.
  • Houd de Kamado vrij van het werkblad om te voorkomen dat het natuurstenen blad door temperatuurverschillen scheurt.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@hetluxebuitenleven.nl 0640895962 Whatsapp icon Whatsapp

Hulp nodig?

Neem contact met ons op