Green Egg buitenkeuken

Voor een Green Egg buitenkeuken bent u bij Het Luxe Buitenleven aan het juiste adres. Bent u al in het bezit van een Big Green Egg of wilt u in één keer een Green Egg buitenkeuken realiseren? Bij Het Luxe Buitenleven in Dussen kan het allemaal. Omdat wij beschikken over een eigen werkplaats kunnen wij snel voor u aan de slag gaan om uw wensen te realiseren. Wij maken een prachtige Green Egg buitenkeuken om uw Big Green Egg bbq heen. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan of hoe een Green Egg buitenkeuken eruit kan zien? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen en inspireren door de prachtige afgeronde projecten die u hier aantreft. Wij zien uw aanvraag voor een Green Egg buitenkeuken graag tegemoet.


Weergave:
 


Bezig met laden...
Buitenkeuken Erik Big Green Egg
Buitenkeuken Erik Big Green Egg
€ 3.250,00
Prijs per stuk
Buitenkeuken Peter Big Green Egg
Buitenkeuken Peter Big Green Egg
€ 2.950,00
Prijs per stuk
Buitenkeuken Theo Big Green Egg
Buitenkeuken Theo Big Green Egg
€ 2.950,00
Prijs per stuk

Maak van uw Green Egg een complete Green Egg buitenkeuken!

Op zoek naar een Green Egg buitenkeuken? Het Luxe Buitenleven is ontstaan uit een passie voor hout en lekker eten. In de loop van de jaren hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden en u vindt in onze ruim opgezette showroom een breed aanbod van diverse Kamado barbecues en accessoires. Door de producten van Het Luxe Buitenleven te combineren kunt u een heerlijke barbecue organiseren voor uw vrienden en familie. Naast het aanbod van Kamado barbecues zoals de Big Green Egg, de Primo, de Kamado Joe en The Bastard is er bij ons ook de mogelijkheid om een buitenkeuken te realiseren. Bij Het Luxe Buitenleven staat het ontwerpen en vakkundig maken van Green Egg buitenkeukens centraal. Wij maken echte sieraden voor in de tuin! In onze showroom vindt u alle Kamado barbecues. Hierdoor kunt u heel gemakkelijk de verschillende merken en modellen met elkaar vergelijken. We helpen u graag om een Kamado barbecue te vinden die bij u past, of maken uw Kamado graag compleet tot een volledige Green Egg buitenkeukenop maat! 

Green Egg buitenkeuken kopen bij Het Luxe Buitenleven

Heeft u de keuze kunnen maken en bent u op zoek naar een op maat gemaakte buitenkeuken waar uw Big Green Egg centraal staat? Wij nodigen u graag uit om langs te komen in onze winkel in Dussen. Onze medewerkers bespreken graag met u uw wensen en gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag. Door gebruik te maken van een Big Green Egg in uw buitenkeuken kunt u in alle jaargetijden uw barbecue gebruiken. De temperatuurmeter zit aan de buitenkant zodat u niet telkens het deksel hoeft te openen. Op deze manier blijft de hitte binnen in de barbecue van keramiek. Deze keramieksoort is oorspronkelijk ontwikkeld voor NASA-doeleinden.


Laatst bekeken producten

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op