Green Egg meubel

Bent u op zoek naar een Green Egg meubel? Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u een Green Egg meubel op maat kan maken? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Het Luxe Buitenleven. Het Luxe Buitenleven is gevestigd in het mooie Brabantse dorpje Dussen. Vele Big Green Egg liefhebbers weten ons te vinden en komen regelmatig terug om sauzen, kruiden, kookschorten en rookhout te bestellen. Bij Het Luxe Buitenleven vindt u alles wat u nodig heeft voor een geslaagde barbecue met uw gezin, vrienden en familie. Met een buitenkeuken in de tuin is een barbecue nog gemakkelijker. Het Luxe Buitenleven maakt voor u een Green Egg meubel op maat. Wij zorgen ervoor dat u gewenste Big Green Egg perfect past in uw meubel, zo heeft u alles in één. Bent u benieuwd naar ons vakmanschap? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen en inspireren door onze unieke afgeronde projecten. Een Green Egg meubel bestelt u bij de vakmannen van Het Luxe Buitenleven.


Weergave:
 


Bezig met laden...
Buitenkeuken Erik Big Green Egg
Buitenkeuken Erik Big Green Egg
€ 3.250,00
Prijs per stuk
Buitenkeuken Peter Big Green Egg
Buitenkeuken Peter Big Green Egg
€ 2.950,00
Prijs per stuk
Buitenkeuken Theo Big Green Egg
Buitenkeuken Theo Big Green Egg
€ 2.950,00
Prijs per stuk
Douglas Meubel Big Green Egg
Douglas Meubel Big Green Egg
€ 900,00
Prijs per stuk
Douglas Werktafel Big Green Egg
Douglas Werktafel Big Green Egg
€ 665,00
Prijs per stuk
Eiken werktafel Big Green Egg
Eiken werktafel Big Green Egg
€ 995,00
Prijs per stuk

Het Luxe Buitenleven, de specialist voor uw Green Egg meubel!

Op zoek naar een Green Egg meubel? Het Luxe Buitenleven heeft al jaren een passie voor goed eten, voor hout en voor het buitenleven. Om deze drie elementen perfect te kunnen combineren maken wij de mooiste meubels. Door gebruik te maken van een Kamado barbecue kunt u het hele jaar door barbeceuen. Dankzij de perfecte luchtcirculatie in de Big Green Egg worden uw gerechten gelijkmatig gegaard op iedere gewenste temperatuur. Zelfs als het vriest kan de temperatuur tussen de 70° en 350° Celsius tot op de graad nauwkeurig gereguleerd worden. Klinkt dit u als muziek in uw oren? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen in onze showroom in Dussen. In onze overzichtelijke winkel vindt u alle soorten en maten Kamado barbecues. Denkt u aan De Big Green Egg, de Primo, The Bastard en de Kamado Joe. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de vele voordelen van de Kamado barbecues van Het Luxe Buitenleven. 

Green Egg meubel op maat laten maken

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het op maat laten maken van een Green Egg meubel? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Naast het aanbod van Kamado barbecues en accessoires bent u bij ons aan het juiste adres voor een Green Egg meubel op maat. In onze eigen werkplaats gaan onze vakmannen graag voor u aan de slag.


Laatst bekeken producten

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op