Green Egg tafel

Bent u op zoek naar een Green Egg tafel? Bent u op zoek naar een op maat gemaakte Green Egg tafel waar u uw Big Green Egg in kunt verwerken? Zoekt u dan niet verder. Bij Het Luxe Buitenleven in Dussen bent u op het juiste adres voor echt vakmanschap.


Weergave:
 


Bezig met laden...
Beton tafel met inklapbare zijtafels Big Green Egg
Korting -10%
Beton tafel met inklapbare zijtafels Big Green Egg
€ 1.950,00 € 1.750,00
Prijs per stuk
Douglas Meubel Big Green Egg
Douglas Meubel Big Green Egg
€ 900,00
Prijs per stuk
Douglas Werktafel Big Green Egg
Douglas Werktafel Big Green Egg
€ 539,00
Prijs per stuk
Eiken werktafel Big Green Egg
Eiken werktafel Big Green Egg
€ 895,00
Prijs per stuk

Green Egg tafel online kopen

Zoekt u een mooie Green Egg tafel op maat voor uw kamado? Bij Het Luxe Buitenleven vindt u alle passende meubels en accessoires voor uw kamado. U vindt bij ons een ruim aanbod in verschillende buitenkeukens en buitentafels die goed te combineren zijn met een prachtige Big Green Egg. Een Big Green Egg is een prachtige en multifunctionele keramische barbecue waar u de lekkerste gerechten mee kunt bereiden. Door een Big Green Egg te combineren met een prachtige Green Egg tafel creëert u een blikvanger in uw tuin én heeft u al uw producten en benodigdheden bij één voor een heerlijke zomerse dag met een smaakvolle barbecue. Bent u benieuwd naar de passende mogelijkheden voor voor het combineren van een Big Green Egg met een prachtige tafel of buitenkeuken? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Daarnaast bent u van harte welkom in onze ruim opgezette showroom waar u een Green Egg tafel kunt komen bekijken. Onze medewerkers staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden. 

Op maat gemaakte Green Egg tafel

Bij Het Luxe Buitenleven vindt u niet alleen standaard buitenkeukens of buitentafels. U kunt uw wensen met ons bespreken. Bent u al in het bezit van een Big Green Egg of een Kamado barbecue? Dan kunnen wij ook een buitenkeuken of Green Egg tafel om uw huidige keramische barbecue heen bouwen. Wij bespreken graag met u uw wensen en gaan op zoek naar de passende mogelijkheden voor u wensen. Een op maat gemaakte Green Egg tafel is van alle gemakken voorzien. Onze vakmannen gaan op zoek naar het aller beste hout waarmee zij de mooiste tafels kunnen creëren. Wij werken met douglas, vuren of eiken. Dit zijn de houtsoorten in de hogere segmenten en met een chique uitstraling. Het is net wat mensen willen en elk wat wils. Een Green Egg tafel moet er mooi uit zien en lang mee gaan! Door onze specialiteiten te bundelen kunnen wij de mooiste buitenkeukens en buitentafels maken voor onze klanten. In onze buitenkeukens is de passie voor hout, voorliefde voor goed eten en het genieten van het buitenleven tastbaar.

Green Egg tafel bestellen bij Het Luxe Buitenleven

Heeft u een keuze kunnen maken en wilt u de passie en liefde voor lekker eten met vakmanschap laten combineren? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij bespreken graag met u uw wensen. Daarnaast kunt u online een prachtige Green Egg tafel direct bestellen. De keuze is aan u.


Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op