Kamado barbecue

Bent u op zoek naar een Kamado barbecue? Naast ons ruime en diverse aanbod van Kamado barbecues hebben wij ook bijpassende accessoires. Deze accessoires zijn onder andere houtskool, sauzen, kruiden en rubs, boeken, grill pro, rookhout, kick ash baskets, vacumeer- machines, gietijzer, schorten, thermometers en aanstekers. De keuze is reuze! Bij iedere klant genieten wij weer van het verkopen van een Kamado barbecue. Ook vinden wij het leuk om een kookworkshop te geven en/of een passende tafel te maken. Omdat de Kamado barbecue ontzettend veel mogelijkheden heeft, is het altijd leuk om er over te vertellen. Ruim 4 jaar geleden is Het Luxe Buitenleven begonnen. Door vele barbecues uit te proberen, ontwikkelden wij ons tot een ware Kamado- specialist. Wist u dat Kamado een verzamelwoord voor een kleioven is? Deze kleioven is tegenwoordig gemaakt van keramiek en zorgt ervoor dat er op iedere temperatuur gebakken kan worden. Vanwege het gesloten systeem en de smaak van houtskool, heeft een Kamado uitzonderlijke kookeigenschappen. Dit willen wij u graag laten zien tijdens onze kookworkshops.

Vindt uw kamado!
 1. Primo - Ovaal Junior Serie 200
  Primo - Ovaal Junior Serie 200
  Normale prijs € 1.219,99 Speciale prijs € 1.070,00
 2. Primo - Ovaal Large Serie 300
  Primo - Ovaal Large Serie 300
  Normale prijs € 1.555,00 Speciale prijs € 1.354,99
 3. Primo - Ovaal XL Serie 400
  Primo - Ovaal XL Serie 400
  Normale prijs € 1.840,00 Speciale prijs € 1.640,00
 4. Primo - Kamado Solo
  Primo - Kamado Solo
  Normale prijs € 1.205,00 Speciale prijs € 849,00
 5. The Bastard Large Compleet 2019
  The Bastard Large Compleet 2019
  Normale prijs € 1.249,00 Speciale prijs € 1.089,00
 6. The Bastard Large Urban compleet 2019
  The Bastard Large Urban compleet 2019
  Normale prijs € 1.348,99 Speciale prijs € 1.188,99
  Niet op voorraad
  Toevoegen om te vergelijken
 7. The Bastard Medium Urban compleet 2019
  The Bastard Medium Urban compleet 2019
  Normale prijs € 1.098,99 Speciale prijs € 988,99

10 producten(en)

Kamado barbecue op maat

De Kamado barbecue is zowel in de zomer als in de winter te gebruiken. De keramische buitenkant van de Kamado barbecue is vorstbestendig en daardoor het hele jaar te gebruiken. Een aantal jaar geleden is Het Luxe Buitenleven begonnen met maatwerkmeubels. Deze meubels worden nu nog steeds gemaakt in de vorm van buitentafels. Wilt u een barbecue waar u geen extra onderdelen aan toe hoeft te voegen als u wilt beginnen met koken? Dan is de Kamado Joe iets voor u. Dit is de enige barbecue waar geen extra onderdelen aan toegevoegd hoeven te worden. Alle Kamado barbecues hebben hetzelfde kookprincipe, alleen de nuanceverschillen in kwaliteit zijn anders. Wij vertellen u graag over onze producten zodat u precies weet wat de verschillen zijn.

Passie voor Kamado barbecue

Heeft u ook zo’n zin om te gaan barbecueën op een Kamado barbecue? Regelmatig vindt er een demonstratie plaats voor de showroom in Dussen waar u gerechten kunt proeven. U kunt het eten ruiken, proeven en heerlijk genieten. De eigenaar heeft met alle barbecues gewerkt en weet als geen ander hoe de Kamado barbecue in elkaar zit. Heeft u vragen over de culinaire bereidingswijze? Of hoe de techniek van het kookstation werkt? Wij vertellen u vol enthousiasme over onze producten. Ontdek in onze showroom waarom onze passie voor Kamado barbecues zo groot is. Zien wij u snel in onze showroom? Hier vindt u naast Kamado barbecues ook alles wat u nodig heeft om uw barbecue compleet te maken.