Morgen geopend van 10:00 t/m 17:00

Log in / Registreer Winkelwagen

Zoeken

Kamado grill

Kamado grill kopen

Bent u op zoek naar een barbecue die meer kan dan barbecuen? Dan is de Kamado grill geschikt voor u! De Kamado grill is meer dan een barbecue. Op een Kamado grill kunt u namelijk ook uw gerechten langzaam laten garen, op hoge temperaturen grillen, pizza's maken of uw gerechten roken, stoven, baken of braden. De Kamado grill is gemaakt van keramiek, waardoor het temperaturen goed behoudt en geleidt. 

De Kamado grill

​Met de Kamado Joe kunt u op verschillende manieren grillen. De Kamado Joe is een revolutie op het gebied van grillen, alle onderdelen van het systeem zijn namelijk gehalveerd. Hierdoor kunt u deze zelf eenvoudig in hoogte verstellen. Met dit revolutionaire kooksysteem kunt u verschillende soorten en maten roosters en platen combineren. Met de Kamado Joe kunt u vlees en groenten tegelijkertijd bereiden, maar wel op verschillende manieren. Zo haalt u het beste uit uw groenten en vlees!Wilt u graag met eigen ogen zien hoe deze barbecue werkt? Kom dan langs in de showroom van Het Luxe Buitenleven in Dussen. Hier vindt u ons uitgebreide assortiment aan barbecues en toebehoren. Wij laten u graag zien hoe u de verschillende roosters en platen van de Kamado Joe kunt combineren. Daarnaast kunt u inspiratie opdoen voor het inrichten van uw veranda of uw buitenkeuken.

Barbecuetafel voor de Kamado grill

Als u gaat grillen met de Kamado Joe, wilt u natuurlijk ook de ruimte hebben voor het bereiden van de groenten en het vlees. Daar hebben we bij Het Luxe Buitenleven wat op bedacht. Wij maken in onze werkplaats barbecuetafels. Deze tafels worden speciaal voor de betreffende barbecue op maat gemaakt. Ook voor de Kamado Joe hebben wij een barbecuetafel. En dit is niet zomaar een barbecuetafel. De barbecuetafels van Het Luxe Buitenleven worden met respect voor de natuur en met liefde voor het vakmanschap in onze werkplaats gemaakt. Het comfort van de klant staat centraal en levering is volgens onze hoge kwaliteitsnormen van groot belang. Onze barbecuetafels voor de Komado Joe worden gemaakt van eikenhout. De werktafel is voorzien van stevige zwenkwielen. Hierdoor kunt u de barbecuetafel op elke plek in uw tuin plaatsen. U kunt de Kamado Joe werktafel afzonderlijk bestellen, maar ook in combinatie met de Kamado grill. Heeft u andere wensen of ideeën voor de barbecuetafel? Laat het aan ons weten en wij gaan met u bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Kamado Showroom

Naast de Kamado Joe zijn wij ook dealer van andere barbecues, zoals de Green Big Egg. Voor deze barbecues, luxe tafels, barbecuetafels en accessoires kunt u een bezoekje brengen aan onze showroom. Wij zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag. Wij zien u graag tegemoet in onze showroom en vertellen u meer over onze producten.