Morgen geopend van 10:00 t/m 16:30

Log in / Registreer Winkelwagen

Zoeken

Kamado grill

Kamado grill kopen

Bent u op zoek naar een ​Kamado grill? Dan bent u bij Het Luxe Buitenleven aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan barbecues, waaronder de Kamado Joe. Welke Kamado Grill u ook zoekt, u vindt hem bij Het Luxe Buitenleven!

​​Kamado grill kopen bij Het Luxe Buitenleven

Bent u op zoek naar een andere manier van grillen? Dan is de Kamado grill echt wat voor u. Alle onderdelen in dit systeem zijn gehalveerd. Hierdoor kunt u deze zelf eenvoudig in hoogte verstellen. Centraal in dit systeem staat dus het halve rooster. Met dit kooksysteem kunt u verschillende soorten en maten roosters en platen combineren. Wilt u meer informatie over de Kamado Joe? Kom dan naar onze winkel. Onze medewerkers vertellen u graag meer over deze bijzondere grill en demonstreren u graag de mogelijkheden. ​Wij hebben ook een groot aantal accessoires voor de Kamado Joe. Zo hebben we verschillende roosters en pizzastenen in ons assortiment. Het complete assortiment aan accessoires vindt u op onze website. U kunt ook op onze website de accessoires bestellen. Uiteraard kunt u ook in onze winkel terecht voor de accessoires.

Kamado grill barbecuetafel

Heeft u een Kamado Joe, maar mist u werkruimte om de barbecue waar u het vlees kunt bereiden? Dan is een werktafel een uitstekende oplossing! ​Het Luxe Buitenleven maakt barbecuetafels op maat. Deze barbecuetafels worden gemaakt in onze werkplaats met respect voor de natuur en liefde voor het vakmanschap. Daarbij staat het comfort van de klant centraal en is levering volgens onze hoge kwaliteitsnormen van groot belang. Voor de barbecuetafel heeft u de keus uit verschillende soorten hout, namelijk eiken, vuren, noten of Wengé. De werktafel wordt tevens voorzien van stevige zwenkwielen, zodat hij op elke gewenste plek in uw tuin op te stellen is. U kunt de werktafel afzonderlijk van de ​Kamado grill ​bestellen, maar ook in combinatie met de ​Kamado grill. U krijgt dan een aantrekkelijke korting!

​Vragen? Neem contact met ons op!

​Heeft u vragen over de Kamado grill of over één van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. Daarnaast kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. ​Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u van advies te voorzien. Onze winkel is geopend van woensdag tot en met zaterdag. Wij hopen u graag te ontmoeten.  Bent u tijdens de openingstijden niet in de gelegenheid om langs te komen? Maak dan een afspraak voor een bezoek buiten de openingstijden.