Kamado grill kopen?

Kamado Grill online kopen

Bent u op zoek naar een Kamado grill? Wilt u graag een eigen op maat gemaakte buitenkeuken waar u met vrienden en familie kan grillen? Naast het verkopen van een Kamado grill verkopen wij ook verschillende accessoires en bijbehorende gereedschappen om het vlees optimaal te bereiden. Bij Het Luxe Buitenleven bent u aan het juiste adres als u zoekt naar een Kamado grill. In ons assortiment hebben wij meerdere merken, modellen en kleuren, daardoor is er keus genoeg voor u. Wij zijn niet aan één merk verbonden, maar bij ons kunt u de verschillen tussen verschillende merken Kamado grills zien. Heeft u onze webshop al bekeken? Heeft u ons uitgebreide aanbod al gespot en zit er een barbecue naar wens tussen? Zit de geschikte Kamado grill er niet tussen? Kom dan snel langs in onze showroom in Dussen. Hier kunnen wij u advies op maat geven en de Kamado grill naar wens voor u bestellen.

Vindt uw kamado BBQ!
 1. Primo - Ovaal Junior Serie 200
  Primo - Ovaal Junior Serie 200
  Normale prijs € 1.219,99 Speciale prijs € 1.070,00
 2. Primo - Kamado Solo
  Primo - Kamado Solo
  Normale prijs € 1.205,00 Speciale prijs € 849,00
 3. The Bastard Medium Urban compleet 2019
  The Bastard Medium Urban compleet 2019
  Normale prijs € 1.098,99 Speciale prijs € 988,99
 4. The Bastard Large Solo 2019
  The Bastard Large Solo Urban 2019
  Normale prijs € 1.098,99 Speciale prijs € 1.049,00

10 producten(en)

Online Kamado grill bestellen?

Al onze Kamado grills kunt u terugvinden in de webshop. De prijzen en voorwaarden zijn ook gelijk bij ieder product af te lezen, zodat u niet voor verassingen komt te staan bij het plaatsen van de bestelling. Wij hebben een divers aanbod aan barbecues en vakkundig vakpersoneel in dienst dat weet waar het over praat. Het is ontstaan vanuit de passie van de eigenaar en dit is in allerlei fronten terug te zien. Ons enthousiaste team staat altijd voor uw klaar om uw vragen te beantwoorden. Wij verkopen prachtige keramische barbecues die zowel in de zomer als in de winter gebruikt kunnen worden. Door de keramische buitenkant, wordt de buitenlucht tegen gehouden en blijft de binnenkant warm. In een paar klikken op onze website heeft u het totale aanbod in beeld. Heeft u niet zoveel met online bestellen en wilt u liever zien en vasthouden wat u koopt? Dat kan, want u kunt ook een bestelling in onze winkel doen. In onze showroom staan alle merken, modellen en mogelijke kleuren en kunt u in één oogopslag zien wat de mogelijkheden zijn. Kunt u bij ons de buitenkeuken naar wens vinden?

Over Het Luxe Buitenleven

Op zoek naar een specialist voor uw kamado grill? In de afgelopen jaren is Het Luxe Buitenleven flink gegroeid. Het aanbod is uitgebreid! U kunt ook voor tuinmeubelen op maat, hout gestookte kachels, terrashaarden, accessoires, buitenkeukens en tuininrichting bij ons terecht. Daarnaast blijven wij ons specialiseren in de mogelijkheden van een kamado grill. Elk jaar wordt ons aanbod groter, zodat u alles bij ons kunt regelen voor uw tuin. U kunt uw tuin met dezelfde kleuren of materialen aanvullen, zodat het één geheel wordt.