Eiken werktafel Kamado Joe

1.145,00
Prijs per stuk
Standaard levertijd Op voorraad. Wij bellen u persoonlijk op voor het maken van een afspraak m.b.t. de bezorging.
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Let op! De voorraad gaat over het model voor de Kamado Joe Classic 2. Wilt u een tafel voor een ander formaat Kamado?  Neem dan contact met ons op over de levertijd.

Werktafel Kamado Joe

De werktafel (barbecuetafel) voor de Kamado Joe is niet zo maar een tafel. De tafel is gemaakt in onze eigen werkplaats met respect voor de natuur en liefde voor het vakmanschap. Het comfort voor de klant staat centraal en onze kwaliteitsnormen liggen hoog. Kortom, een werktafel zonder compromis!

De afmetingen van de tafel zijn: 146 cm x 88,5 cm x 83,5 cm [LxBxH]
(Kamado Joe Classic 2, formaat kan afwijken bij een ander model)


Eiken BBQtafel

Het hout voor deze tafel is afkomstig uit de onderstam van Europese eiken en heeft een FSC-keurmerk. Het hout is kunstmatig gedroogd, wat de kwaliteit van de tafel ten goede komt. Dit rustieke eikenhout heeft een beperkt aantal kwasten, knoesten en pitjes en kent licht kleurverschil en lichte variatie in de tekening van de afzonderlijke planken. Het werkblad van geschaafd dik hout (2,8 cm) geeft de tafel een robuust uiterlijk.

Eén blik, één aanraking en u zult de kwaliteit van de eiken werktafel voor de Kamado Joe direct ervaren. Elke tafel die wij maken is een uniek en duurzaam kunstwerk. Een sieraad in iedere tuin!

Wij vervaardigen de werktafel van massief eiken planken die blind geschroefd worden. Echt vakmanschap. Losse plankjes die aan elkaar gezet worden en zichtbare schroeven doen afbreuk aan het prachtige levende hout waar wij mee werken. Slechts de slotbouten, waarmee de poten aan een tafel bevestigd worden, zijn zichtbaar.

De stevige, deels geremde, zwenkwielen maken het eenvoudig om de solide werktafel op elke gewenste plek in een tuin op te stellen.

De stevige gegalvaniseerde wielen van de werktafel hebben aluminium velgen, penlagers en een draagvermogen van 100 kg per wiel. Een deel van de wielen kan zwenken en is geremd zodat de solide werktafel eenvoudig op elke gewenste plek in de tuin opgesteld kan worden.

De Kamado Joe wordt in de werktafel op keramische voetjes geplaatst. 

Een eiken tafel kan in principe onbeschermd buiten blijven staan, maar zal daardoor wel sneller vergrijzen en mogelijk scheurtjes gaan vertonen. Er zijn verschillende producten op de markt die het meubel extra bescherming geven en het tegelijkertijd kleuren. Monocoat is hiervan een voorbeeld.

De eiken werktafel is te bestellen mét of zonder de Kamado Joe. De prijs voor de getoonde werktafel is exclusief Kamado Joe.

Wilt u liever een andere houtsoort, een ander werkblad of een tafel met een iets ander formaat, informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.
 

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@hetluxebuitenleven.nl 0640895962 Whatsapp icon Whatsapp

Hulp nodig?

Neem contact met ons op