Kamado Joe Nederland

Zoekt u een Kamado Joe Nederland? U vindt bij ons een groot aanbod aan verschillende kamado’s. Twijfelt u over een Kamado Joe Nederland? Het Luxe Buitenleven beschikt over een ruime showroom in Dussen. Hier staat een groot gedeelte van ons assortiment. U kunt in onze showroom alle kamado’s van diverse merken komen bekijken en vergelijken. Daarnaast kunnen wij in onze showroom u persoonlijk helpen en deskundig advies op maat geven. Met een Kamado Joe kunt u veel verschillende gerechten bereiden. De mogelijkheden en technieken zijn eindeloos. Een lekker stukje vlees braden? Het kan! Vis grillen? Ook mogelijk. U kunt er zelfs groenten mee stomen! Het grote verschil met een barbecue en een Kamado Joe is dat een kamado meer opties en functies heeft. Om uw alle fijne kneepjes te leren biedt Het Luxe Buitenleven regelmatig workshop aan. Hier leert u door een deskundige alle functies en eigenschappen van een kamado.

HET KAMADO JOE NEDERLAND AANBOD VAN HET LUXE BUITENLEVEN

Het Luxe Buitenleven verkoopt diverse merken die kamado’s leveren. Al deze merken streven naar de hoogste kwaliteit en werken met goede materialen. Het Luxe Buitenleven heeft merken in het aanbod opgenomen zoals The Black Bastard, The Big Green Egg en nog veel meer. Heeft u besloten welke kamado u wilt hebben? Op onze website kunt u eenvoudig uw kamado bestellen. Daarnaast leveren wij ook werktafels. Met een werktafel kunt u samen met uw kamado uw zithoek omtoveren tot een buitenkeuken. Stelt u eens voor, heerlijk genieten van de gezonde buitenlucht terwijl u een lekker stukje vis grilt. Een Kamado Joe biedt deze mogelijkheden! Daarnaast zijn alle kamado’s tijdloos en hebben een mooi design. Zo past er altijd wel een kamado bij uw interieur!

Voorheen werd de kamado vooral gebruikt voor het stomen van rijst. De oorsprong van de kamado bevindt zich in Japan. Nu zijn onze kamado’s van sterke en duurzamere materialen gemaakt. Dit materiaal is een sterk soort keramiek die bijzonder goed tegen hoge temperaturen kan. Bovendien kunt u nu de temperatuur nauwkeurig bepalen. Tijdens het koken hoeft u nooit bij te vullen of houtskool toe te voegen. Een Kamado Joe is zuinig in gebruik!

Bent u enthousiast geworden? Bekijk dan snel ons aanbod op onze website! Heeft u nog vragen over een product of wilt u meer informatie? Wij zijn bereikbaar via de mail en telefoon. Ook nodigen wij u van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom! Wij vertellen u graag meer over onze producten.