Kamado kopen

WAT IS EEN KAMADO?

Op zoek naar Kamado kopen? Bent u klaar voor een revolutie op gebied van grillen? Wilt u daarom een Kamado kopen? Kom dan naar Het Luxe Buitenleven. Het Luxe Buitenleven heeft verschillende Kamado Joe barbecues in haar assortiment. Wat voor barbecue u ook wilt, wij hebben de juiste voor u!

Vindt uw kamado!

10 producten(en)

KAMADO KOPEN BIJ HET LUXE BUITENLEVEN!

Het aanschaffen van een Kamado Joe is een investering, maar u krijgt er veel voor terug. Met de Kamado Joe kunt u gerechten bereiden op een ander niveau. Alle onderdelen in de Kamado zijn gehalveerd. Hierdoor kunt u deze zelf in eenvoudig in hoogte verstellen. In dit systeem staat het halve rooster dus centraal. U kunt verschillende soorten en maten roosters en platen combineren. U kunt bijvoorbeeld tegelijkertijd vlees bakken en groenten grillen.

KAMADO KOPEN: ALLE SOORTEN, MATEN EN MERKEN KAMADO'S!

U kunt een Kamado kopen bij Het Luxe Buitenleven. Het Luxe Buitenleven heeft een ruim assortiment aan barbecues, waaronder verschillende modellen van de Kamado. In onze showroom in Dussen kunt u zelf de mogelijkheden van de Kamado ervaren. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de Kamado. Tevens kunt u de Kamado kopen in onze webshop.
Daarnaast vindt u in onze showroom ook diverse accessoires voor de barbecues en accessoires voor binnen en buiten. In onze showroom ervaart u meerdere stijlen, van modern tot landelijk. Wij nodigen u graag in onze showroom om de mogelijkheden te bekijken en inspiratie op te doen.

BARBECUETAFEL EN MEER!

Wilt u graag naast het bereiden van vlees en groenten op de Kamado, ook uw voorbereidingen buiten treffen? Dan kunt u een barbecuetafel op maat laten maken. Wij maken barbecuetafels op maat in onze eigen werkplaats. Deze tafels worden van eiken, vuren, noten of Wengé hout gemaakt. Dit gebeurt volledig met de hand. Wij hebben standaard modellen, maar het is ook mogelijk om eigen ideeën of ontwerpen in te dienen. Wij bespreken graag met u uw ideeën en onze mogelijkheden. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een blad van natuursteen. Wij maken de tafels met respect voor de natuur en liefde voor het vakmanschap. Een barbecuetafel van Het Luxe Buitenleven is dus een tafel zonder compromis.

VRAGEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Heeft u vragen over de Kamado? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.
Wilt u graag naar de showroom komen, maar bent u tijdens de openingstijden niet in de gelegenheid? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag met u een afspraak buiten de openingstijden.