Kamado kopen

Online Kamado kopen

Wilt u een Kamado kopen? Wilt u graag een barbecue voor buiten en heeft u uw oog laten vallen op een Kamado barbecue? Een kamado kopen kan online op vele plaatsen, maar dan weet u vaak nog niet waar u aan toe bent of wat u precies koopt. Wij zijn een officieel en erkende dealer van de merken die wij verkopen. Alle merken die wij verkopen staan in de showroom opgesteld. Komt u een kijkje nemen in onze showroom in Dussen? Heeft u interesse in een Kamado kopen, maar vindt u het lastig om de verschillen tussen verschillende modellen te zien? Dan adviseren wij om langs te komen in onze showroom, zodat u zelf de verschillen kunt ervaren en wij uw vragen kunnen beantwoorden.

Vindt uw kamado BBQ!
 1. Primo - Ovaal Junior Serie 200
  Primo - Ovaal Junior Serie 200
  Normale prijs € 1.219,99 Speciale prijs € 1.070,00
 2. Primo - Ovaal Large Serie 300
  Primo - Ovaal Large Serie 300
  Normale prijs € 1.555,00 Speciale prijs € 1.354,99
 3. Primo - Ovaal XL Serie 400
  Primo - Ovaal XL Serie 400
  Normale prijs € 1.840,00 Speciale prijs € 1.640,00
 4. Primo - Kamado Solo
  Primo - Kamado Solo
  Normale prijs € 1.205,00 Speciale prijs € 849,00
 5. The Bastard Large Compleet 2019
  The Bastard Large Compleet 2019
  Normale prijs € 1.249,00 Speciale prijs € 1.089,00
 6. The Bastard Large Urban compleet 2019
  The Bastard Large Urban compleet 2019
  Normale prijs € 1.348,99 Speciale prijs € 1.188,99
  Niet op voorraad
  Toevoegen om te vergelijken
 7. The Bastard Medium Urban compleet 2019
  The Bastard Medium Urban compleet 2019
  Normale prijs € 1.098,99 Speciale prijs € 988,99

10 producten(en)

Kamado kopen workshop

Wilt u online uw kamado kopen? Bij het aanschaffen van een Kamado bbq kunt u een Kamado bbq workshop aanvragen. In deze workshop laten wij u verschillende basistechnieken zien en geven wij u tips voor leuke en lekkere recepten. Zo komt u ook te weten welke verschillende modellen en opties er zijn. U wordt binnen no-time een echte Kamado expert. De workshop is bij het aanschaffen van een Kamado bbq geheel gratis. Wij willen graag dat u optimaal gebruik maakt van de Kamado bbq. Heeft u al een Kamado bbq en wilt u graag de bereidingstechnieken leren? Ook dan bent u van harte welkom bij onze workshop. Wij zijn het adres waar u elke kamado kopen kunt.

Wat gaan wij doen tijdens de workshop?

Tijdens de workshop wordt alles uitgelegd wat u moet weten als beginnende Kamado kok. U gaat zelf vijf heerlijke gerechten klaarmaken, waar een speciale smaaktint aanzit door middel van de warmte golven binnenin de Kamado. U hoeft niet toe te kijken hoe een top kok het eten klaarmaakt, want u gaat zelf aan de slag. U leert bijvoorbeeld aansteken en temperatuur beheersen, grillen, indirect garen, slowcooken, roken en een speciale techniek om pizza en brood klaar te maken.  Vooraf wordt er ook eerst uitgelegd welke modellen er zijn en welke u in bezit heeft. Wat zijn nu eigenlijk de verschillen?

Over Het Luxe Buitenleven

De man achter Het Luxe Buitenleven is Erik de Waal. Hij levert buitenkeukens, bbq- werktafels, pergola’s en tuintafels van het beste hout en met groot vakmanschap! In onze showroom helpen wij u graag bij het kiezen van een Kamado barbecue. Wij vertellen u de verschillen en aan de hand van uw wensen helpen wij u aan een Kamado barbecue van hoogwaardige kwaliteit. Heeft u uw Kamado barbecue al gekozen? Dan kunt u uw bestelling plaatsen in onze webshop.