Morgen geopend van 10:00 t/m 17:00

Log in / Registreer Winkelwagen

Zoeken

Kamado kopen

Kamado kopen

Wat is een kamado?

kamado kopenU wilt een Kamado kopen? Ziet u al helemaal voor u hoe u een maaltijd aan het bereiden bent op een echte Kamado? Weet u al precies welk gerecht u wilt gaan maken en is het enige wat u nog hoeft te doen het bestellen van een Kamado? Neem dan snel een kijkje in onze webshop en vindt de barbecue van uw dromen. In de webshop van Het Luxe Buitenleven staan hoogwaardige kwaliteit barbecues tegen scherpe prijzen. Alle Kamado barbecues zijn gemaakt van een stevig en duurzaam soort keramiek, wat vele voordelen met zich meebrengt. Een kamado kopen is tegenwoordig heel anders dan de Japanners vroeger deden. Destijds waren de kamado's gemaakt van klei en had het als voornaamste functie om rijst te stomen. In onze tijd is de kamado een stuk veelzijdiger geworden. Tegenwoordig kunnen we diverse kooktechnieken toepassen met de kamado barbecue. Ook het materiaal is aangepast naar keramiek, waardoor de luxe barbecue bestand is tegen allerlei temperaturen. Zo kunt u uw barbecue met een gerust hart buiten plaatsen, omdat deze bestand is tegen de vorst. Bereid uw kerstdiner voor met de Kamado barbecue en voorzie uw gasten van een heerlijk kerstmaal. Daarnaast is deze luxe barbecue natuurlijk ook erg geschikt voor de warme zomeravondjes. Geniet van het mooie weer dat Nederland te bieden heeft onder het genot van een heerlijk diner.  ​

Voordelen van de Kamado kopen

Een Kamado kopen brengt grote voordelen met zich mee. Een echte kamado barbecue gaat veel verder dan een normale barbecue. Zo kunt u bij de Kamado bbq zelf de temperatuur regelen, zodat het vlees perfect kan garen. Daarnaast wordt de temperatuur ook gelijkmatig verdeeld over de plaat, zodat uw de meest perfecte gerechten kunt maken. Een groot voordeel voor kookliefhebbers is dat u meerdere kooktechnieken kunt gebruiken. Zo heeft u niet alleen de mogelijkheid om eten te grillen, maar kunt u ook een overheerlijke pizza bakken of een vis roken. Dit zorgt ervoor dat u diverse soorten gerechten kunt maken met de Kamado barbecue. Voor inspiratie kunt u kijken in het speciale kookboek voor Kamado koken. Ook organiseren wij speciale workshops waarbij we u van tips en adviezen voorzien. 

​​Interesse in een Kamado kopen bij Het Luxe Buitenleven

Heeft u interesse in een Kamado kopen? Ga dan naar de webshop van Het Luxe Buitenleven en plaats eenvoudig en snel een bestelling. Indien gewenst kunt u de Kamado barbecue ook laten afleveren bij uw woning. U hoeft niet te wachten op het mooie weer door de keramieke onderdelen, dus u kunt meteen gaan genieten van uw aankoop. Nodig vrienden en familie uit en ga een heerlijke maaltijd voor ze bereiden!