Kamado winkel

Het Luxe Buitenleven is dé kamado winkel voor u! Zoekt u een kamado? Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de kamado? Het Luxe Buitenleven kan u helpen! Door de ervaring en kennis met de kamado kunnen wij u deskundig advies geven. Het Luxe Buitenleven heeft diverse merken, zoals The Big Green Egg en The Black Bastard. Deze merken zijn van hoge kwaliteit. Een kamado is een sterk, multifunctioneel en duurzaam product. Met een kamado kunt u bakken, braden, grillen en stomen. Daarnaast maakt de kamado gebruik van luchtinlaten. Hierdoor kunt u de temperatuur nauwkeurig instellen. Delicate gerechten zijn geen probleem voor de kamado. Een kamado was voorheen van aarde en klei gemaakt. Tegenwoordig bestaat de kamado uit een sterk soort keramiek. De voordeel hiervan is dat het tegen extreem hoge temperaturen kan en warmte goed kan vasthouden. Zo is de kamado ook erg zuinig in gebruik. En wist u dat de kamado vorstbestendig is? Een kamado kan heel erg goed tegen de buitentemperatuur. Zo kan de kamado uw barbecue makkelijk vervangen. Maar vergeet niet, de kamado gaat verder dan de barbecue!

Vindt uw kamado!
 1. Primo - Kamado All in one Primo - Kamado All in one
  Primo - Kamado All in one
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 1.300,00 Speciale prijs € 996,99 € 823,96
 2. The Bastard Large Solo The Bastard Large Solo
  The Bastard Large Solo
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 898,99 Speciale prijs € 749,00 € 619,01
 3. The Bastard Large Compleet The Bastard Large Compleet
  The Bastard Large Compleet
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 1.098,99 Speciale prijs € 949,00 € 784,30

10 producten(en)

DE KAMADO WINKEL VOOR IEDEREEN!

Wij zijn een kamado winkel in hart en nieren. Ons aanbod is erg groot en divers. Wij bieden niet alleen kamado’s aan, maar ook accessoires en onderdelen. Met deze accessoires en onderdelen kunt u nog meer doen met uw kamado. In onze workshops leggen wij u graag uit hoe u met een kamado kan koken. Hier wordt er meer verteld wat de mogelijkheden zijn van de kamado en wat u er mee kan doen. Daarnaast leert u meer waar de extra onderdelen voor dienen. Natuurlijk kunt u deze onderdelen en accessoires kopen en bestellen bij Het Luxe Buitenleven. Het Luxe Buitenleven is niet zomaar een kamado winkel. Wij beschikken over een grote webshop waar u eenvoudig uw kamado kan bestellen. De oorsprong van de kamado komt uit Japan. Hier was de kamado voorheen bedoelt om alleen rijst te stomen. Nu is de kamado verbeterd en geoptimaliseerd.  Sterkere materialen, duurzamere opties en veel meer technieken. Een kamado is een echte aanwinst voor uw keuken!

DE KAMADO WINKEL MET SHOWROOM

Bovendien heeft het Luxe Buitenleven als kamado winkel ook een ruime showroom. In deze showroom kunt u inspiratie op doen, vragen stellen en meer informatie krijgen. Wij kunnen u in onze showroom persoonlijk benaderen, deskundig advies geven en meer vertellen over onze producten. Onze showroom is te vinden in Dussen. Heeft u geen tijd om langs te komen? Ook zijn wij bereikbaar via de telefoon en mail.