Keramisch koken met Het Luxe Buitenleven

Bent u op zoek naar keramisch koken voor buiten? Naast dat wij keramisch koken voor buiten aanbieden, kunt u bij ons ook terecht voor accessoires bij uw keramische barbecue. Wij hebben een ruim en divers aanbod van keramische barbecues en de bijbehorende benodigdheden. Wilt u graag zien hoe keramisch koken eruit ziet? In onze showroom in Dussen staan al onze keramische barbecues opgesteld. Heeft u bij ons of bij een ander bedrijf al eerder een keramische barbecue gekocht? Wij zijn een officiële en erkende dealer van alle merken barbecues die wij verkopen. Wij ontvangen u graag in onze showroom zodat wij over onze producten kunnen vertellen.

Vindt uw kamado!
 1. Primo - Ovaal Junior Serie 200
  Primo - Ovaal Junior Serie 200
  Normale prijs € 1.219,99 Speciale prijs € 1.070,00
 2. Primo - Ovaal Large Serie 300
  Primo - Ovaal Large Serie 300
  Normale prijs € 1.555,00 Speciale prijs € 1.354,99
 3. Primo - Ovaal XL Serie 400
  Primo - Ovaal XL Serie 400
  Normale prijs € 1.840,00 Speciale prijs € 1.640,00
 4. Primo - Kamado Solo
  Primo - Kamado Solo
  Normale prijs € 1.205,00 Speciale prijs € 849,00
 5. The Bastard Large Compleet 2019
  The Bastard Large Compleet 2019
  Normale prijs € 1.249,00 Speciale prijs € 1.089,00
 6. The Bastard Large Urban compleet 2019
  The Bastard Large Urban compleet 2019
  Normale prijs € 1.348,99 Speciale prijs € 1.188,99
  Niet op voorraad
  Toevoegen om te vergelijken
 7. The Bastard Medium Urban compleet 2019
  The Bastard Medium Urban compleet 2019
  Normale prijs € 1.098,99 Speciale prijs € 988,99

10 producten(en)

Keramisch koken: de ultieme kook ervaring

Heeft u in huis ook keramisch koken en wilt u dat graag ook buiten gaan doen? Wij verkopen  verschillende merken van keramische barbecues voor uw buitenkeuken op maat. Wij hebben bekende merken in ons assortiment zoals Primo en de Big Green Egg. Veel van onze barbecues zijn gemaakt van keramiek. Het voordeel van keramiek is dat u de temperatuur perfect kan reguleren. Dit maakt het buiten koken nog makkelijker dan dat het al was. Met onze keramische barbecues bereidt u de heerlijkste vlees- en visgerechten op uw barbecue! Bij de meeste barbecues zit bovenop een thermometer . Dit maakt het keramisch koken makkelijk omdat u precies de temperatuur kunt bijhouden. In ons ruime en diverse aanbod hebben wij niet alleen maar keramische barbecues maar ook alle accessoires die erbij komen kijken. Bent u op zoek naar een bepaald artikel? Of zoekt u bijvoorbeeld houtsnippers, kookschorten, sauzen en tangen. Neem vrijblijvend contact met ons op en kom kijken in onze showroom in Dussen.

Keramisch koken en buitenkeukens op maat

Wij verkopen niet alleen prachtige barbecues waarop keramisch koken mogelijk is, maar wij maken ook buitenkeukens op maat. Wij zorgen ervoor dat uw barbecue wordt ingebouwd en er een mooi werkblad omheen gemaakt wordt. Wij maken de buitenkeukens volledig op maat in onze eigen werkplaats in Dussen. Wilt u graag een bijpassende tafel waar u heerlijk kunt genieten van de gerechten? Wij maken de tafels in dezelfde look als uw buitenkeuken, zodat het één geheel wordt in uw tuin. Wij zorgen ervoor dat u samen met uw vrienden en familie een plezierige avond beleeft met een heerlijk stuk vlees en prachtige buitenmeubels. 

Meer weten over een keramisch koken?

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van keramisch koken? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag over onze producten en diensten.