Keramische barbecue nodig?

Bent u op zoek naar een keramische barbecue? Bent u op zoek naar een nieuwe keramische barbecue waar u de lekkerste gerechten op kunt bereiden voor vrienden en familie? Bij Het Luxe Buitenleven bieden wij u een ruim aanbod aan van verschillende soorten keramische barbecues. Wij zijn een erkend en officiële dealer van het merk Kamado. In onze ruim opgezette winkel vertellen wij u graag meer over de grote voordelen van een keramische barbecue. In onze uitgebreide showroom en webwinkel vindt u een ruim overzicht van al onze keramische barbecues en de daarbij behorende accessoires en kruiden. In onze ruime showroom kunt u op uw gemak alle Kamado barbecues met elkaar vergelijken. Een keramische barbecue koopt u bij de echte Kamado specialist! 

Vindt uw kamado BBQ!
 1. Big Green Egg MiniMax combinatiedeal compleet
  Big Green Egg MiniMax compleet combinatiedeal
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 1.508,35 Speciale prijs € 1.357,51
 2. The Bastard Urban compact 2020 startpakket
  The Bastard Urban compact 2020 startpakket
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 856,79 Speciale prijs € 771,11
 3. The Bastard Compact 2020 startpakket
  The Bastard Compact 2020 startpakket
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 756,79 Speciale prijs € 681,11
 4. The Bastard Medium Solo 2021 startpakket extra
  The Bastard M Urban Solo startpakket extra
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 1.616,64 Speciale prijs € 1.454,99
 5. The Bastard Medium Solo 2021 startpakket
  The Bastard Medium Urban Solo startpakket
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 1.501,69 Speciale prijs € 1.351,53
 6. Big Green Egg MiniMax combinatiedeal extra
  Big Green Egg MiniMax combinatiedeal extra
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 1.422,15 Speciale prijs € 1.294,16
 7. Big Green Egg MiniMax combinatiedeal
  Big Green Egg MiniMax combinatiedeal
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 1.279,15 Speciale prijs € 1.164,03
 8. Kamado Joe Big Joe 3 III Solo startpakket
  Kamado Joe Big Joe III solo startpakket
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 3.091,60 Speciale prijs € 2.844,27
 9. Kamado Joe Big Joe 2 solo startpakket
  Kamado Joe - Big Joe II - Solo startpakket
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 2.521,56 Speciale prijs € 2.319,82
 10. Kamado Joe - Big Joe II - compleet startpakket
  Kamado Joe - Big Joe II - compleet startpakket
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 2.597,65 Speciale prijs € 2.389,83

10 producten(en)

Keramische barbecue van Het Luxe Buitenleven

Bent u op zoek naar een keramische barbecue? Bent u op zoek naar een keramische barbecue die ook fungeert als een prachtige blikvanger in uw tuin? Bij Het Luxe Buitenleven bent u op het juiste adres voor het vinden van een keramische barbecue waar u de lekkerste gerechten mee kunt bereiden. Wij zijn dé Kamado specialist waar u naar op zoek bent. In de loop van de jaren hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden waardoor u vandaag de dag een ruime keuze heeft uit verschillende keramische barbecues. Een Kamado barbecue is dé bekendste keramische barbecue die verkrijgbaar is in verschillende soorten en maten. Iedere barbecue liefhebber is bekend met de Big Green Egg maar kent u ook de Primo, The Bastard of de Kamado Joe? Neem een kijkje op onze website en laat u verrassen door de verschillende Kamado barbecues die wij u aanbieden. Voor het vinden van een keramische barbecue bent u bij Het Luxe Buitenleven op het juiste adres.

Erkend dealer van de bekendste Kamado keramische barbecue merken

Het Luxe Buitenleven is een begrip in Dussen en ver daarbuiten. Vele barbecue liefhebbers weten ons te vinden en komen graag een kijkje nemen in onze ruim opgezette showroom. Met regelmaat wordt er een Kamado barbecue aangestoken zodat alle klanten kunnen genieten van de fijne sfeer en de lekkerste gerechten kunnen proeven. Hierdoor wordt de beleving van een keramische barbecue aangewakkerd en weet u direct wat u kunt verwachten van een Big Green Egg, een Primo, The Bastard of de Kamado Joe barbecue. Het Luxe Buitenleven is officieel erkend dealer van de Kamado barbecues. ’Passie voor goed eten, hout, buitenleven en goede service’’ merkt u terug in de duidelijke communicatie en de adviezen die onze medewerkers aan u geven. In onze ruim opgezette showroom kunt u op uw gemakje een kijkje nemen bij onze keramische barbecues. Hierdoor kunt u een goede keuze maken. 

Ontvang een advies op maat voor uw keramische barbecue

Een keramische barbecue herkend u aan de unieke vorm en is gemaakt van keramiek. Hierdoor kunt u de temperatuur in de barbecue goed reguleren en vanwege het gesloten systeem en de smaak van houtskool heeft een keramisch barbecue van Kamado uitzonderlijke kookeigenschappen. Alle sappen en smaken van uw gerecht blijven behouden. U kunt heerlijke gerechten met vlees, vis en groente bereiden op de Kamado barbecues van Het Luxe Buitenleven. Bent u benieuwd of een keramische barbecue van Kamado iets voor u is? Wij vertellen u daar graag meer over. Voor het vinden van een prachtige op maat gemaakte buitenkeuken in combinatie met een keramische barbecue bent u bij ons ook op het juiste adres.