Keramische barbecue nodig?

Bent u op zoek naar een keramische barbecue? Wilt u graag het hele jaar door de barbecue gebruiken? Een keramische barbecue is vorstbestendig en kan altijd tevoorschijn gehaald worden, ook als het winterweer is. Wij hebben verschillende soorten en maten barbecues en ook verschillende merken in ons assortiment. Bij ons kunt u Kamado's met elkaar vergelijken. Ziet u zelf niet zoveel verschil? Dat begrijpen wij heel goed. Sommige Kamado's lijken ontzettend veel op elkaar maar zijn toch totaal anders. Wij vertellen u graag over de vele mogelijkheden van de keramische barbecue. Wilt u graag informatie ontvangen over onze keramische barbecues? Neem vrijblijvend contact met ons op en samen kijken wij naar de mogelijkheden waarover onze barbecues beschikken.  

Vindt uw kamado BBQ!
 1. Primo - Ovaal Junior Serie 200
  Primo - Ovaal Junior Serie 200
  Normale prijs € 1.219,99 Speciale prijs € 1.070,00
 2. Primo - Ovaal Large Serie 300
  Primo - Ovaal Large Serie 300
  Normale prijs € 1.555,00 Speciale prijs € 1.354,99
 3. Primo - Ovaal XL Serie 400
  Primo - Ovaal XL Serie 400
  Normale prijs € 1.840,00 Speciale prijs € 1.640,00
 4. Primo - Kamado Solo
  Primo - Kamado Solo
  Normale prijs € 1.205,00 Speciale prijs € 849,00
 5. The Bastard Large Compleet 2019
  The Bastard Large Compleet 2019
  Normale prijs € 1.249,00 Speciale prijs € 1.089,00
 6. The Bastard Large Urban compleet 2019
  The Bastard Large Urban compleet 2019
  Normale prijs € 1.348,99 Speciale prijs € 1.188,99
  Niet op voorraad
  Toevoegen om te vergelijken
 7. The Bastard Medium Urban compleet 2019
  The Bastard Medium Urban compleet 2019
  Normale prijs € 1.098,99 Speciale prijs € 988,99

10 producten(en)

Keramische barbecue van Het Luxe Buitenleven

Denkt u aan een keramische barbecue dan denkt u aan Kamado. Een aantal jaar geleden verkocht Het Luxe Buitenleven alleen maar de Big Green Egg en buitenmeubels op maat. Dit aanbod vonden wij niet uitgebreid genoeg en zijn verschillende andere merken van Kamado gaan proberen. Zijn wij tevreden met het product? Dan komt het bij ons in de winkel te liggen. Als er merken zijn waar wij niet goed op kunnen koken dan zal u dit product niet in onze winkel aantreffen. Wij vinden het belangrijk dat wij volledig achter onze producten kunnen staan en daarom hebben wij elk merk getest. Zodoende weten wij als geen ander wat de specificaties van de merken zijn. Dit vertellen wij u graag in onze showroom. In de afgelopen jaren heeft Kamado zijn lijn steeds verder uitgebreid en hebben wij prachtige producten toegevoegd aan onze collectie. De bekende merken die wij verkopen zijn: The Bastard, de Primo en de Big Green Egg.

Vele accessoires voor keramische barbecue

Bent u op zoek naar een specifiek product? Zowel in onze webwinkel als in onze showroom is ons complete assortiment te vinden. Wij hebben een ruim assortiment aan keramische barbecues en accessoires. Heeft u nog een oudere barbecue waar u alleen op kolen kunt barbecueën? Overweeg snel om over te stappen en vindt de accessoires bij ons, zoals houtsnippers, houtskool, kruiden en rookhout. Dit geeft aan uw vlees en vis een heerlijke en unieke smaak.

Over het Luxe Buitenleven

Wij hebben een grote diversiteit aan producten en dat maakt onze winkel zo uniek. Wij zijn de spin in het web die u kan helpen met advies op maat. Wij kopen onze eigen onderdelen in voor uw buitenbarbecue op maat. Hiervoor geldt hetzelfde als de keramische barbecue. Wij werken alleen met materialen waar wij trots op zijn. U krijgt bij ons altijd een barbecue of buitenkeuken op maat van hoge kwaliteit.