Keramische barbeque nodig?

Keramische barbeque kopen?

Wilt u een Keramische barbeque kopen? Bij Het Luxe Buitenleven bieden wij u een ruime keuze aan in verschillende soorten en maten barbecues. Zo vindt u bij ons onder andere een prachtige keramische barbeque voor een mooie prijs! in onze webwinkel vindt u een uitgebreid overzicht van onze producten. De keuze bij Het Luxe Buitenleven is enorm. Vindt u het prettig om meer informatie te krijgen over uw gewenste keramische barbeque? In onze showroom in Dussen staan onze medewerkers voor u klaar om u meer te vertellen over onze producten. Laat u verrassen door de vele accessoires die wij u aanbieden zodat het barbecueën nog leuker word! 

Vindt uw kamado BBQ!
 1. Primo - Ovaal Junior Serie 200
  Primo - Ovaal Junior Serie 200
  Normale prijs € 1.219,99 Speciale prijs € 1.070,00
 2. Primo - Ovaal Large Serie 300
  Primo - Ovaal Large Serie 300
  Normale prijs € 1.555,00 Speciale prijs € 1.354,99
 3. Primo - Ovaal XL Serie 400
  Primo - Ovaal XL Serie 400
  Normale prijs € 1.840,00 Speciale prijs € 1.640,00
 4. Primo - Kamado Solo
  Primo - Kamado Solo
  Normale prijs € 1.205,00 Speciale prijs € 849,00
 5. The Bastard Large Compleet 2019
  The Bastard Large Compleet 2019
  Normale prijs € 1.249,00 Speciale prijs € 1.089,00
 6. The Bastard Large Urban compleet 2019
  The Bastard Large Urban compleet 2019
  Normale prijs € 1.348,99 Speciale prijs € 1.188,99
  Niet op voorraad
  Toevoegen om te vergelijken
 7. The Bastard Medium Urban compleet 2019
  The Bastard Medium Urban compleet 2019
  Normale prijs € 1.098,99 Speciale prijs € 988,99

10 producten(en)

Keramische barbeque van Het Luxe Buitenleven

Denkt u aan een keramische barbeque dan denkt u aan Kamado. Kamado is de verzamelnaam voor alle merken en soorten keramische barbecues. In de loop der jaren heeft Kamado zijn lijn steeds verder uitgebreid en hebben wij prachtige producten toegevoegd aan onze collectie. Wij verkopen onder andere The Bastard, de Primo en the Big Green Egg. Deze drie prachtige barbecues zijn een must voor het oog én u bereidt er de heerlijkste vlees- en visgerechten op. Het grote voordeel aan de keramische barbecues is dat ze zijn gemaakt van keramiek. Door met dit prachtige materiaal te werken kunt u de temperatuur in de barbecue goed reguleren. Zo heeft u altijd de touwtjes in handen en kan de hitte niet te snel gaan. Met een keramische barbeque van Kamado maakt u de lekkerste en perfect gegaarde gerechten.  

Vele accessoires voor keramische barbeque

In onze webwinkel en in onze showroom kunt u terecht voor verschillende benodigdheden en accessoires voor uw keramische barbeque. Vroeger kon u alleen barbecueën op kolen, maar tegenwoordig kunt u er veel meer aan toevoegen. Zo verkopen wij verschillende houtsnippers, houtskool, kruiden en rookhout. U geeft uw vlees of vis tijdens het garen al een heerlijke smaak mee. Naast de heerlijke benodigdheden die u toe kan voegen aan uw barbecuevlees verkopen wij verschillende soorten accessoires waarmee het barbecueën nog gemakkelijker wordt. Denkt u aan grillplaten, tangen, braadsledes en pizzastenen. 

In onze showroom kunt u al onze keramische barbecues op uw gemak bekijken.Onze medewerkers vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden en de voordelen van een keramische barbecue. Daarnaast laten wij u graag al onze accessoires en diverse benodigdheden zien en geven wij u graag advies. Wij zijn officieel en erkend dealer van alle merken barbecues die wij verkopen. Daarnaast bieden wij u de laagste prijsgarantie aan voor onze gehele collectie. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze prachtige barbecues? Wij zien u graag in onze winkel!