Keramische grill nodig?

Keramische grill online kopen?

Bent u op zoek naar een keramische grill? Vindt u het heerlijk als u uw vlees kan grillen op een prachtige barbecue met de juiste benodigdheden en de bijbehorende accessoires? Bij Het Luxe Buitenleven bent u aan het juiste adres. Wij verkopen verschillende soorten barbecues en diverse accessoires. In onze webwinkel vindt u een uitgebreid aanbod van onze keramische barbecue grill. Zo heeft u een ruime keuze uit verschillende soorten en maten. Het Luxe Buitenleven is een officiële en erkende dealer van alle keramische grill barbecue's die wij verkopen. 

Vindt uw kamado BBQ!
 1. Primo - Ovaal Junior Serie 200
  Primo - Ovaal Junior Serie 200
  Normale prijs € 1.219,99 Speciale prijs € 1.070,00
 2. Primo - Ovaal Large Serie 300
  Primo - Ovaal Large Serie 300
  Normale prijs € 1.555,00 Speciale prijs € 1.354,99
 3. Primo - Ovaal XL Serie 400
  Primo - Ovaal XL Serie 400
  Normale prijs € 1.840,00 Speciale prijs € 1.640,00
 4. Primo - Kamado Solo
  Primo - Kamado Solo
  Normale prijs € 1.205,00 Speciale prijs € 849,00
 5. The Bastard Large Compleet 2019
  The Bastard Large Compleet 2019
  Normale prijs € 1.249,00 Speciale prijs € 1.089,00
 6. The Bastard Large Urban compleet 2019
  The Bastard Large Urban compleet 2019
  Normale prijs € 1.348,99 Speciale prijs € 1.188,99
  Niet op voorraad
  Toevoegen om te vergelijken
 7. The Bastard Medium Urban compleet 2019
  The Bastard Medium Urban compleet 2019
  Normale prijs € 1.098,99 Speciale prijs € 988,99

10 producten(en)

Online keramische grill bestellen?

In onze uitgebreide webwinkel vindt u een ruim overzicht van onze keramische grill barbecues. De mogelijkheden bij Het Luxe Buitenleven zijn zeer divers. Wij verkopen verschillende soorten merken barbecues, denkt u aan een Big Green Egg en de Primo. Dit zijn twee prachtige keramische barbecues. In onze webwinkel kunt u gemakkelijk uw zoekopdracht filteren. Zo krijgt u binnen een paar klikken een duidelijk overzicht van onze keramische barbecues. Wij maken het zoeken en vinden van uw gewenste barbecue zeer eenvoudig. Vindt u het prettig om uw barbecue in onze winkel te bestellen? Dit is ook zeker mogelijk! In onze winkel vindt u ons ruime aanbod in onze showroom. In onze showroom hebben wij al onze barbecues voor u klaargezet. Zo krijgt u een duidelijk overzicht van onze producten. Op deze manier kunt u onze producten goed met elkaar vergelijken en kunt u een goed overwogen keuze maken voor het kopen van uw gewenste keramische grill barbecue. Daarnaast staan onze medewerkers u graag te woord om u meer informatie te geven over onze producten en de bijbehorende accessoires. 

Over Het Luxe Buitenleven

In de afgelopen jaren hebben wij onze producten steeds verder uitgebreid en kunnen wij u een ruim aanbod in barbecues en diverse accessoires aanbieden. Wij verkopen niet één merk, maar wij verkopen meerdere merken. Hierdoor kunt u onze barbecues goed met elkaar vergelijken. Wij bieden u de laagste prijsgarantie aan voor ons gehele aanbod! 

Ook voor een kookworkshop bent u bij ons aan het juiste adres. Op onze website vindt u regelmatig een aanbod met verschillende data's. In onze kookworkshop bereiden wij samen met u heerlijke stukken vlees op verschillende barbecues. Bent u nieuwsgierig naar onze barbecue workshops? Neemt u een kijkje op onze website en schrijf u snel in voor een gezellige avond met vrienden en familie. U leert de kneepjes van het vak van een ervaren kok!