Primo BBQ

Primo BBQ online kopen

De Primo BBQ is de enige BBQ waarbij de keramische grill ontworpen, gefabriceerd en gemonteerd is in Amerika. Primo BBQ maakt gebruik van keramische materialen. De Primo BBQ word gemaakt en gemonteerd in de Primo fabriek in Tucker, Georgia. De Primo BBQ heeft een unieke ovalen vorm en hierdoor krijgt u de hoogst mogelijke flexibiliteit bij het koken. Bij de Primo BBQ zijn 2 verschillende kookzones op iedere helft van het bakrooster. U kunt beide kookzones tegelijkertijd gebruiken. Doordat de Primo BBQ een ovalen vorm heeft krijgt u een groot kookoppervlak, waardoor u makkelijker voedsel kunt bereiden.


Primo BBQ gebruiksvriendelijk en weerbestendig

De Primo BBQ is voor iedereen gemakkelijk te gebruiken. Of u nu een doorgewinterde bbq'er bent of een beginnende, met de Primo BBQ kunt u zeker uit de voeten! Door de Primo BBQ krijgt u perfect gebakken vlees. Door de keramische schelp behoud uw vlees zijn sappigheid. Uw vis en vlees worden hierdoor perfect gegaard. U kunt ook op een lage temperatuur uw vlees langzaam garen. De Primo BBQ is snel op temperatuur. U kunt al beginnen met koken na 15 minuten. De keramische grills braden als het ware zelf uw vlees. De grills werken ook als een zelfreinigende oven. Met een Primo Grill kunt u bakken, grillen, roken, schroeien, smoren, sauteren, bbq-en, karamelliseren, flamberen, stoven, fricasseren, frituren, blancheren, koken, pocheren, in de schelp bakken, sudderen, garen en roerbakken.De Primo grills zijn ontworpen voor een leven in de buitenlucht. De keramiek, de geëmailleerde afwerking en het gebruikte metaal zijn zo ontworpen dat ze alle weersomstandigheden kunnen weerstaan. Primo grill’s worden in heel de wereld gebruikt. Dit wil zeggen dat de Primo BBQ's bij warmte, hoge vochtigheid en regen, wind, sneeuw worden gebruikt. U bent verzekerd van een langdurige levenslange Primo BBQ. 

Primo BBQ bij Het Luxe Buitenleven

Bent u enthousiast geworden over onze Primo BBQ? Het Luxe Buitenleven heeft een mooie showroom in Dussen waar alle modellen voor u klaar staan. Wij verkopen niet 1 merk, maar wij verkopen alle merken. Hierdoor kunt u in één oogopslag al onze Kamado BBQ's vergelijken. Naast dat wij BBQ's verkopen verkopen wij ook buiten tafels. Deze buitentafels maken wij zelf, kom onze buiten tafels bewonderen! Ook zijn wij een erkend en officiele dealer van de merken die wij verkopen. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen in onze showroom. Voor vragen kunt u ons ook altijd bellen. Wij staan u graag te woord.


Laatst bekeken producten

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op