Morgen geopend van 10:00 t/m 16:30

Log in / Registreer Winkelwagen

Zoeken

Primo BBQ

Primo BBQ kopen

De Primo bbq​ is speciaal gemaakt voor de buitenchef die houdt van bakken op een houtvuur en het een echte uitdaging vindt om hiermee een culinair hoogstandje te bereiden. De Primo bbq is een echte Amerikaanse barbecue die volledig in Amerika wordt geproduceerd. De unieke ovalen vormgeving biedt u flexibiliteit bij het koken en geeft u meer rendement dan welke andere ceramische barbecue. Er zijn twee verschillende kookzones, één op iedere helft van het bakrooster. Beide zones kunt u gelijktijdig gebruiken. U koopt de Primo bbq​ bij Het Luxe Buitenleven. Wij hebben een ruim assortiment aan barbecues, waaronder de Primo.

​Primo BBQ kopen bij Het Luxe Buitenleven

Het Luxe Buitenleven heeft een ruim assortiment met barbecues van verschillende merken. Ook voor de ​Primo bbq bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben verschillende soorten Primos in ons assortiment, zo kunt u kiezen voor een junior of large of een barbecue met zijtafels. Het is ook mogelijk een barbecuetafel op maat te laten maken. Het Luxe Buitenleven maakt barbecuetafels met de hand in haar eigen werkplaats. Doordat wij de tafels zelf maken, kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Dus u kunt ook uw eigen ideeën of ontwerpen inbrengen. U heeft de keus uit noten, vuren, eiken en Wengé hout. Tevens kunt u kiezen voor een natuurstenen blad op de barbecuetafel. De barbecuetafels worden standaard voorzien van zwenkwielen, zodat u de tafel op iedere plek in de tuin kunt zetten waar u wilt. Met de barbecuetafels van Het Luxe Buitenleven wordt buiten koken echt een feest!

Bezoek onze winkel

​Wilt u de Primo bbq of de barbecuetafels eerst bekijken, voordat u er één aanschaft? Kom dan langs in onze winkel. Hier vindt u barbecuetafels in verschillende stijlen en de verschillende Primo barbecues. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de barbecues van Primo en laten u de mogelijkheden zien. Ook vindt u in onze winkel diverse accessoires voor zowel binnen als buiten. Wij hebben alles voor het buitenleven! ​Onze winkel is van woensdag tot en met zaterdag geopend. We hopen u graag te ontmoeten.

Vragen over Primo BBQ? Neem dan contact met ons op!

​Heeft u vragen over de Primo bbq of over één van de andere barbecues in ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Overzicht