Primo grill

Primo Grill online kopen

Bent u op zoek naar een keramische bbq Primo grill? De Primo grill is dé BBQ met keramische grillplaten. De Primo grill is ontworpen en gemaakt in Amerika. De Primo grill is uniek door zijn ovalen vorm, door deze vorm krijgt u de hoogst mogelijke flexibiliteit bij het koken. De Primo grill heeft twee kookzones op de grill, u kunt hierdoor beide kookzones tegelijkertijd gebruiken. Dit is fijn voor uw groentes en bijvoorbeeld uw stukje vis. Naast uw stukje vis kunt u ook uw steak braden op de andere grill. Zo kunt u meerdere smaken bereiden in één keer. Ideaal als u een tuinfeestje organiseert voor een grote groep mensen. Zoals u merkt is de Primo grill een fantastische grill voor iedere barbecue'er. 


Voordelen Primo Grill

De Primo grill heeft diverse voordelen. Zo kunt u al na 15 minuten beginnen met uw vlees braden. Binnen no time is uw grill op temperatuur! Doordat de Primo grill een keramische schelp heeft behoud uw vlees zijn sappigheid. Mede hierdoor worden u vlees en vis perfect gegaard. Met de Primo grill kan iedereen goed uit de voeten. Uw kunt met de Primo grill bakken, branden, roken, schroeien, stoven en als u wilt kunt u zelf frituren. Zoals u merkt in de Primo Grill voor veel doeleinden te gebruiken. Voor elk soort barbecue liefhebber kunt u een mooi stukje vlees of vis bereiden op deze Primo Grill. U kunt ook op een lage temperatuur uw vlees langzaam garen, zo kunt u op uw gemakje genieten van uw gezelschap. 

Primo Grill bij het Luxe Buitenleven

De Primo grills zijn ontworpen voor een leven in de buitenlucht. De keramiek en de geëmailleerde afwerking zorgen ervoor dat de Primo Grill prima buiten kan staan in elke weersomstandigheden. Primo grill’s worden in heel de wereld gebruikt. Doordat de Primo grill's in de hele wereld verkocht worden konden wij bij het Luxe Buitenleven niet achter blijven. Zo hebben wij een breed assortiment voor u klaar staan in onze showroom in Dussen. U kunt ook een kijkje nemen in onze online webshop, ook hier hebben wij onze Primo grill's voor u staan. U kunt op uw gemakje alle eigenschappen bekijken. Het Luxe Buitenleven verkoopt niet 1 merk, maar alle merken, waardoor u goed al onze Kamado BBQ's kunt vergelijken met elkaar. Wij zijn een officieel en erkend dealer van alle merken die wij verkopen.


Laatst bekeken producten

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op