Morgen geopend van 10:00 t/m 16:30

Log in / Registreer Winkelwagen

Zoeken

Tafel Big Green Egg

Tafel Big Green Egg

Een tafel Big Green Egg heeft een grote meerwaarde voor uw Big Green Egg. Zo is een tafel Big Green Egg van zeer hoge kwaliteit. Dit komt overeen met de kwaliteit van de Big Green Egg. Zo krijgt het geheel een erg luxe uitstraling. Een tafel Big Green Egg wordt geplaatst bij de Big Green Egg. In de tafel wordt het formaat van de Big Green Egg op maat gemaakt om zo de Big Green Egg in de tafel te plaatsen. Op die manier heb je bij de tafel Big Green Egg ruimte om spullen neer te zetten of eten te bereiden.

De tafel Big Green Egg heeft een prachtig uiterlijk en wordt vervaardigd uit een hoogwaardig houtsoort. Om aan de wens van de klant tegemoet te komen, wordt de tafel Big Green Egg handmatig gemaakt. Op die manier kan de klant zijn eigen wensen doorgeven welke verwerkt kunnen worden in de tafel Big Green Egg. Dit betekent dat de tafel Big Green Egg een exclusief product is. Iedere klant krijgt zijn eigen tafel Big Green Egg die voldoet aan zijn eigen wensen.

Om de Big Green Egg te plaatsen in de tafel Big Green Egg kan gekozen worden voor een 4poot standaard. Om de tafel helemaal af te maken kun je kiezen voor een natuurstenen tegel. Deze natuurstenen tegel wordt aan de hand van de grootte van de Big Green Egg helemaal op maat gemaakt en geplaatst op de tafel Big Green Egg.

De tafel Big Green Egg kan zelfs voorzien worden van een RVS werkblad. Dit geeft een chique uitstraling aan de tafel Big Green Egg. Bovendien is een RVS werkblad hygiënisch en eenvoudig schoon te maken.

De tafel Big Green Egg is een lust voor het oog en hierdoor ook een sierraad voor uw tuin. De tafel Big Green Egg kan het gehele jaar in uw tuin blijven staan. De tafel Big Green Egg is van zo’n hoogwaardige kwaliteit dat het in goede staat blijft onder alle weersomstandigheden.

Voor een tafel Big Green Egg ben je bij Het Luxe Buitenleven aan het juiste adres.

Modellen

Mini MiniMax Small Medium Large XLarge XXLarge
25cm 33cm 33cm 38cm 46cm 61cm 74cm
507 cm2 854 cm2 856 cm2 1140 cm2 1688 cm2 2919 cm2 4336 cm2
17 kg 35 kg 36 kg 51 kg 73 kg 99 kg 222 kg
43 cm 50 cm 61 cm 72 cm 84 cm 78 cm 100 cm
Bekijk Bekijk Bekijk Bekijk Bekijk Bekijk Bekijk