Tafel Big Green Egg

Bent u op zoek naar een tafel voor uw Big Green Egg? Wilt u een tafel Big Green Egg kopen om uw tuin helemaal af te maken en u kunt genieten van heerlijke zomerse avonden met vrienden en familie? Bent u op zoek naar een multifunctionele tafel voor uw Big Green Egg waar u voldoende accessoires en andere barbecue benodigdheden op kwijt kunt? De tafel Big Green Egg van Het Luxe Buitenleven is een meerwaarde voor uw tuin én voor uw Big Green Egg barbecue. U hoeft niet meer op en neer naar binnen voor uw vlees, sausjes en andere benodigdheden. U kunt uw barbecue aansteken, buiten kokkerellen en een gezellige avond met uw vrienden en familie beleven. 


Weergave:
 


Bezig met laden...
Douglas Meubel Big Green Egg
Douglas Meubel Big Green Egg
€ 900,00
Prijs per stuk
Douglas Werktafel Big Green Egg
Douglas Werktafel Big Green Egg
€ 665,00
Prijs per stuk
Eiken werktafel Big Green Egg
Eiken werktafel Big Green Egg
€ 995,00
Prijs per stuk

Tafel Big Green Egg van Het Luxe Buitenleven

De tafel Big Green Egg van Het Luxe Buitenleven biedt u verschillende mogelijkheden. Zo kunt u gemakkelijk uw Big Green Egg koppelen aan uw Big Green Egg tafel. De Big Green Egg tafels zijn speciaal ontworpen voor de prachtige Big Green Egg's van Kamado. De tafels worden gemaakt van duurzaam hout dat perfect samenkomt met uw Big Green Egg. U heeft een ruime keuze uit verschillende soorten en maten buitentafels. Bent u op zoek naar een speciaal tafelblad? U kunt kiezen uit verschillende houtsoorten en uit roestvrijstalen bladen. Op zoek naar een tafel Big Green Egg? Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Dussen. U kunt hier op uw gemak onze prachtige Big Green Egg barbecues, accessoires én buitentafels bekijken.

Tafel Big Green Egg online kopen

Wilt u een tafel Big Green Egg kopen? Bent u op zoek naar een op maat gemaakte tafel voor uw tuin? Bij Het Luxe Buitenleven bespreken wij graag met u uw wensen. Onze buitentafels worden handmatig gemaakt zodat wij voor u speciaal op maat een prachtige Big Green Egg tafel kunnen realiseren. Heeft u speciale wensen? Bent u op zoek naar een specifieke afmeting, houtsoort of afwerking? Wij horen dit graag van u. In onze showroom in Dussen kunt u op uw gemak een kijkje komen nemen bij verschillende voorbeelden. De Big Green Egg tafels van Het Luxe Buitenleven is een echte blikvanger in uw tuin. Bent u benieuwd wat wat wij voor u kunnen betekenen? Wij heten u graag welkom in onze showroom. U kunt ook uw buitentafel online bij ons bestellen. De keuze is geheel aan u. Het Luxe Buitenleven is erkend dealer van alle merken en producten die wij verkopen.


Laatst bekeken producten

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op