Tafel Big Green Egg kopen

Een tafel Big Green Egg heeft een grote meerwaarde voor uw Big Green Egg. Zo is een tafel Big Green Egg van zeer hoge kwaliteit. Dit komt overeen met de kwaliteit van de Big Green Egg. Zo krijgt het geheel een erg luxe uitstraling. Een tafel Big Green Egg wordt geplaatst bij de Big Green Egg. In de tafel wordt het formaat van de Big Green Egg op maat gemaakt om zo de Big Green Egg in de tafel te plaatsen. Op die manier heb je bij de tafel Big Green Egg ruimte om spullen neer te zetten of eten te bereiden.

Tafel Big Green Egg kopen?
 1. BGE Eikenhout Werktafel incl. Big Green Egg
  BGE Eikenhout Werktafel incl. Big Green Egg
  Normale prijs € 1.989,99 Speciale prijs € 1.925,00
 2. BGE Eikenhout Werktafel incl. Big Green Egg Large
  BGE Eikenhout Werktafel incl. Big Green Egg Large
  Normale prijs € 2.270,00 Speciale prijs € 2.205,00
 3. BGE Eikenhout Werktafel Natuursteen incl. Big Green Egg
  BGE Eikenhout Werktafel Natuursteen incl. Big Green Egg
  Normale prijs € 2.360,00 Speciale prijs € 2.295,01
 4. BGE Eikenhout Werktafel Natuursteen incl. Big Green Egg Large
  BGE Eikenhout Werktafel Natuursteen incl. Big Green Egg Large
  Normale prijs € 2.640,00 Speciale prijs € 2.575,00

10 producten(en)

Tafel Big Green Egg kopen

De tafel Big Green Egg heeft een prachtig uiterlijk en wordt vervaardigd uit een hoogwaardig houtsoort. Om aan de wens van de klant tegemoet te komen, wordt de tafel Big Green Egg handmatig gemaakt. Op die manier kan de klant zijn eigen wensen doorgeven welke verwerkt kunnen worden in de tafel Big Green Egg. Dit betekent dat de tafel Big Green Egg een exclusief product is. Iedere klant krijgt zijn eigen tafel Big Green Egg die voldoet aan zijn eigen wensen.

Om de Big Green Egg te plaatsen in de tafel Big Green Egg kan gekozen worden voor een 4poot standaard. Om de tafel helemaal af te maken kun je kiezen voor een natuurstenen tegel. Deze natuurstenen tegel wordt aan de hand van de grootte van de Big Green Egg helemaal op maat gemaakt en geplaatst op de tafel Big Green Egg.

De tafel Big Green Egg kan zelfs voorzien worden van een RVS werkblad. Dit geeft een chique uitstraling aan de tafel Big Green Egg. Bovendien is een RVS werkblad hygiënisch en eenvoudig schoon te maken.

De tafel Big Green Egg is een lust voor het oog en hierdoor ook een sierraad voor uw tuin. De tafel Big Green Egg kan het gehele jaar in uw tuin blijven staan. De tafel Big Green Egg is van zo’n hoogwaardige kwaliteit dat het in goede staat blijft onder alle weersomstandigheden.

Voor een tafel Big Green Egg ben je bij Het Luxe Buitenleven aan het juiste adres.