Tafel voor Big Green Egg

Bent u op zoek naar een tafel voor Big Green Egg? Dan bent u bij ons als Big Green Egg dealer aan het juiste adres. Een tafel voor Big Green Egg geeft uw Big Green Egg een mooie uitstraling. Een tafel voor Big Green Egg is in diverse maten en modellen beschikbaar. Zo kunt u bij ons zelf uw tafel voor Big Green Egg samenstellen. Zo kan bij ons bijna alles. U kunt zelf het soort hout kiezen voor tafel voor Big Green Egg. Wij werken alleen maar met houtsoorten van hoogwaardige kwaliteit. Een tafel voor Big Green Egg kan op elke plaats in uw tuin geplaatst worden. De tafel voor Big Green Egg is namelijk voorzien van stevige zwenkwielen.


Weergave:
 


Bezig met laden...
Douglas Meubel Big Green Egg
Douglas Meubel Big Green Egg
€ 900,00
Prijs per stuk
Douglas Werktafel Big Green Egg
Douglas Werktafel Big Green Egg
€ 665,00
Prijs per stuk
Eiken werktafel Big Green Egg
Eiken werktafel Big Green Egg
€ 995,00
Prijs per stuk

Tafel voor Big Green Egg laten maken?

De Big Green Egg kan in de tafel voor Big Green Egg neergezet worden. Zo is de tafel voor Big Green Egg samen met de Big Green Egg één geheel. De Big Green Egg kan door middel van een 4 poot standaard in de tafel voor Big Green Egg gezet worden, maar u kunt ook kiezen voor een natuurstenen tegel wat uw tafel voor Big Green Egg een chique uitstraling geeft.

Een Big Green Egg tafel wordt met de hand gemaakt. Hierdoor kunnen wij voldoen aan bijna al uw wensen. Zo kunt u uw een tafel voor Big Green Egg zelf samenstellen en is uw tafel voor Big Green Egg een exclusief exemplaar.

Een tafel voor Big Green Egg is naast de chique uitstraling, ook erg praktisch. Zo kunt u met een tafel voor Big Green Egg ook alle kookgerei ergens neerleggen. Zo hebt u al uw kookgerei altijd bij de hand. Op die manier kunt u onbezorgd genieten van uw Big Green Egg.

Bent u op zoek naar een tafel voor Big Green Egg? Kom langs bij onze winkel Het Luxe Buitenleven. Bij Het Luxe Buitenleven kunt u zelf inspiratie opdoen voor een tafel voor Big Green Egg. Wij hebben diverse modellen in onze winkel om u een beeld te geven voor een prachtige tafel voor Big Green Egg.

Voor een tafel voor Big Green Egg bent u bij Het Luxe Buitenleven in Dussen aan het juiste adres.


Laatst bekeken producten

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op