Buitenkeuken Bram The Bastard

2.950,00
Prijs perĀ stuk
Niet op voorraad Dit product is niet uit voorraad leverbaar
Ā 
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Let op! De voorraad gaat over het model voor The Bastard Large. Wilt u een tafel voor een ander formaat The Bastard? Neem dan contact met ons op over de levertijd.

Een meubel voor The Bastard is niet zo maar een meubel. Het meubel is gemaakt in onze eigen werkplaats met respect voor de natuur en liefde voor het vakmanschap. Het comfort voor de klant staat centraal en onze kwaliteitsnormen liggen hoog. Kortom, een meubel zonder compromis!

De afmetingen van het meubel zijn: 180 x 74 x 93 cm [LxBxH]

Eiken meubel

Het hout voor dit meubel is afkomstig uit de onderstam van Europese eiken en heeft een FSC-keurmerk. Het hout is kunstmatig gedroogd, wat de kwaliteit van het meubel ten goede komt. Dit rustieke eikenhout heeft een beperkt aantal kwasten, knoesten en pitjes en kent licht kleurverschil en lichte variatie in de tekening van de afzonderlijke planken.

Het meubel wordt vervaardigd van massief eiken planken en balken die door middel van een pen en gat stijf met elkaar verbonden worden. Echt vakmanschap. Losse plankjes die aan elkaar gezet worden en zichtbare schroeven doen afbreuk aan het prachtige levende hout waar wij mee werken.

De lades in het meubel zijn eveneens van massief hout, dus geen kunststof bakken met slechts een frontje van hout. De massief houten lades worden voorzien van hoogwaardige ladegeleiders met een draagkracht van 40 kg. Het gebruikte RVS hang- en sluitwerk is van luxe kwaliteit.


Natuursteen blad

Het 3 cm dikke werkblad is gemaakt van arduin, ofwel Belgisch hardsteen. Ter hoogte van de Kamado is een zaagsnede aangebracht om breuk te voorkomen.

Arduin is een natuurlijk en levend materiaal. De fossielen in het gesteente geven het werkblad een ongekende schoonheid. Arduin is goed bestand tegen vlekken en verontreiniging. Omdat Belgisch hardsteen voor meer dan 95% uit kalk bestaat, ontstaat een chemische reactie met zuren. De vlekken die daardoor ontstaan geven het werkblad na verloop van tijd de prachtige geleefde uitstraling die bij een dergelijk blad passen.

Eén blik, één aanraking en u zult de kwaliteit van dit meubel voor The Bastard direct ervaren. Elk meubel dat wij maken is een uniek en duurzaam kunstwerk. Een sieraad in iedere tuin!


Overige informatie

De stevige gegalvaniseerd wielen van het meubel hebben aluminium velgen, penlagers en een draagvermogen van 330 kg per wiel. Een deel van de wielen kan zwenken en is geremd zodat het meubel eenvoudig op elke gewenste plek in de tuin opgesteld kan worden.

Een eiken meubel kan in principe onbeschermd buiten blijven staan, maar zal daardoor wel sneller vergrijzen en mogelijk scheurtjes gaan vertonen. Zonder bescherming van een hoes of een overkapping zijn deurtjes en lades echter af te raden omdat deze door de werking van het hout kunnen gaan klemmen. Er zijn verschillende producten op de markt die het meubel extra bescherming geven en het tegelijkertijd kleuren. Monocoat is hiervan een voorbeeld.

Zonder bescherming van een hoes of een overkapping zijn deurtjes en lades echter af te raden omdat deze door de werking van het hout kunnen gaan klemmen.

Het eiken meubel is te bestellen mét of zonder The Bastard. De prijs voor het getoonde meubel is exclusief Bastard en tafelnest.

Wilt u liever een andere houtsoort, een ander of dikker werkblad of een meubel met een iets ander formaat, informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Garantie

Het Luxe Buitenleven besteedt de grootste zorg aan het maken van de buitenmeubels. Omdat onze meubels bestaan uit natuurlijke materialen, zoals hout en natuursteen, kunnen ze door weersinvloeden vervormen of verweren. Om te kunnen reclameren is het daarom van belang dat u het meubel onderhoudt en zorgvuldig gebruikt.

Daartoe geven wij de volgende adviezen:
  • Sla het buitenmeubel droog en uit de zon op.
  • Zorg dat vloeistoffen en sappen minimaal in contact komen met het werkblad.
  • Houd de Kamado vrij van het werkblad om te voorkomen dat het natuurstenen blad door temperatuurverschillen scheurt.
Levering:
Het meubel kan in uw tuin geleverd worden als deze vrij toegankelijk is. Hetgeen inhoudt geen drempels, trapjes, grind, gras of grond en dat de doorgang breed genoeg is en een eventuele bocht genomen kan worden.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@hetluxebuitenleven.nl 0640895962 Whatsapp icon Whatsapp

Hulp nodig?

Neem contact met ons op