Morgen geopend van 10:00 t/m 16:30

Log in / Registreer Winkelwagen

Zoeken

Workshop Big Green Egg

Workshop Big Green Egg

workshop big green eggOp zoek naar een workshop Big Green Egg? Denkt u erover na om een ​Big Green Egg aan te schaffen? Maar wilt u eerst weten wat de mogelijkheden van de Big Green Egg zijn? Kom dan naar de workshop Big Green Egg. Het Luxe Buitenleven organiseert deze workshop en laat alle ins en outs van de Big Green Egg aan bod komen.

Workshop Big Green Egg bij Het Luxe Buitenleven!

​Tijdens de workshop Big Green Egg leren we wat barbecuen met de fantastische barbecue zo lekker maakt. Daarnaast worden diverse materialen besproken die u helpen met het bereiden van de lekkerste maaltijden. De data en tijdstippen waarop de workshops plaatsvinden, vindt u op onze website. U kunt zich ook op onze website op geven voor de workshop.

​Het Luxe Buitenleven: passie voor koken!

​Bent u na de workshop overtuigt en wilt u een Big Green Egg aanschaffen? Kom dan naar onze winkel in Dussen. In onze winkel hebben wij een groot aantal barbecues van verschillende gepresenteerd staan. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de barbecues en de mogelijkheden. Ook vindt u in onze winkel accessoires voor de barbecues en accessoires voor in de tuin of in huis. Wij hopen u graag te ontmoeten in onze winkel.

​Barbecuetafel Big Green Egg

Wilt u naast de Big Green Egg ook werkruimte, zodat u echt buiten kunt koken? Ook dan bent u bij Het Luxe Buitenleven aan het juiste adres. Wij maken namelijk barbecuetafels op maat. Deze tafels worden speciaal voor uw barbecue gemaakt in onze werkplaats. Heeft u specifieke wensen? Dat is geen enkel probleem, bij ons is alles mogelijk. De barbecuetafels worden gemaakt van eiken, noten, vuren of Wengé hout. U kunt ook kiezen voor een barbecuetafel met natuurstenen blad. Tevens hebben de barbecuetafels zwenkwielen, waardoor u de barbecuetafel op elke gewenste plek kunt zetten en eenvoudig kunt verplaatsen. U kunt er ook voor kiezen om een barbecuetafel inclusief Big Green Egg aan te schaffen. Dat kunt u profiteren van aanzienlijke kortingen!

​Vragen? Neem contact op of kom langs!

Heeft u vragen over de workshop Big Green Egg? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen via het contactformulier op onze website. Daarnaast kunt u ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen. ​Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te informeren en van advies te voorzien. Wij zijn van woensdag tot en met zaterdag geopend. Bent u tijdens de openingstijden niet in de gelegenheid om langs te komen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak.

- Bekijk hier onze Workshops data!