Workshop Big Green Egg

Op zoek naar een workshop Big Green Egg? Heeft u een Big Green Egg en wilt u deze optimaal kunnen benutten om de heerlijkste gerechten te kunnen bereiden? Of heeft u nog geen Big Green Egg maar wilt u graag ontdekken wat er met deze bijzondere barbecue allemaal mogelijk is op culinair gebied? Bij Het Luxe Buitenleven organiseren we met regelmaat workshops voor koken met de Big Green Egg. U ontdekt tijdens een workshop Big Green Egg hoe u de Big Green Egg kunt gebruiken om een grote variatie aan gerechten te bereiden. Alle ins en outs van het koken met een kamado barbecue komen aan bod. Houd de agenda van Het Luxe Buitenleven in de gaten en schrijf u in!

Boek onze workshop Big Green Egg!

Wat komt er tijdens een workshop Big Green Egg aan bod?

Tijdens een workshop Big Green Egg leert u onder begeleiding van een professionele kok de fijne kneepjes van het koken met een kamado barbecue. De workshops vinden plaats bij De Stek, Proeven en Beleven in Raamsdonksveer. U maakt tijdens de workshop kennis met verschillende kamado barbecues, waaronder de Big Green Egg. U ontdekt tijdens de workshop waarom koken met een kamado barbecue zorgt voor een unieke smaak. Naast het koken met de kamado barbecue komen er ook verschillende accessoires aan bod. Deze accessoires helpen u bij het bereiden van de lekkerste maaltijden. De workshop Big Green Egg is inclusief drankje, ingebonden recepten van de avond en een flesje saus. 

Een workshop Big Green Egg volgen bij Het Luxe Buitenleven

Kies voor een workshop Big Green Egg bij Het Luxe Buitenleven en ervaar de kamado optimaal. Door workshops te organiseren willen we ervoor zorgen dat u met nog meer plezier uw Big Green Egg kunt gebruiken, of dat u enthousiast wordt over een Big Green Egg. U kunt bij Het Luxe Buitenleven alle modellen en accessoires van de Big Green Egg vinden. Bent u enthousiast geworden over een accessoire dat tijdens de workshop werd gebruikt? Bij Het Luxe Buitenleven kunt u alle accessoires terugvinden die tijdens een workshop zijn gebruikt. Door een workshop te volgen over het koken met een kamado ontdekt u nieuwe dingen en kunt u volop culinaire inspiratie opdoen. U ontdekt welke kooktechnieken er met een Big Green Egg allemaal mogelijk zijn en welke heerlijke gerechten u met deze bijzondere barbecue kunt bereiden. Ook ontdekt u hoe u de mogelijkheden van uw Big Green Egg kunt vergroten door het gebruik van speciale accessoires. Door een workshop te volgen wordt het buiten koken met uw Big Green Egg nóg leuker! U bent van harte welkom bij een workshop Big Green Egg van Het Luxe Buitenleven!