Workshop Big Green Egg

Workshop Big Green Egg

Op zoek naar een workshop Big Green Egg? Heeft u een Big Green Egg BBQ in uw tuin staan? U kunt een mooi stuk vlees bereiden op uw BBQ maar zou u het fijn vinden meer te weten over het gebruik van uw Big Green Egg BBQ? Bij Het Luxe Buitenleven bieden wij een workshop Big Green Egg aan. Wij kunnen het ons goed voor stellen dat u de fijne kneepjes van het vak graag geleerd wilt hebben. De Big Green Egg is een nieuwe generatie BBQ sinds de afgelopen jaren. Een standaard BBQ heeft een mooi rooster zonder een deksel. De Big Green Egg ziet er al fantastisch uit maar heeft ook een prachtige deksel zodat uw vlees prachtig kan garen. Dit is het grote verschil met de standaard BBQ's van vroeger. De Big Green Egg BBQ is van een andere klasse. Wij merken dat er de laatste tijd vraag is naar meer uitleg over het gebruik van de Big Green Egg BBQ's. Wij willen u hierin graag uitleg geven door onze workshop Big Green Egg.


Kenmerken Big Green Egg BBQ 

De Big Green Egg BBQ kenmerkt zich mede door zijn unieke vorm. De vorm van de Big Green Egg is zoals de naam al verklapt in de vorm van een ei. De vormgeving en het gebruikte materialen zorgen ervoor dat binnenin de Big Green Egg een constante luchtstroom plaatsvindt. Deze luchtstroom is essentieel voor het gelijkmatig garen van uw stuk vlees. De Big Green Egg is gemaakt van uniek keramiek. Dit kenmerkt de Big Green Egg, omdat dit het enige keramische kooktoestel is met extreem isolerende en warmte weerkaatsende keramiek. Door het unieke keramiek ontstaan er in de BBQ bepaalde warmtegolven, hierdoor krijgt u bij ieder gerecht een unieke smaak op uw gerechten en in de ingrediënten. Uw vlees behoudt zijn smaak, kleur en geur in de Big Green Egg. Uw vlees droogt niet uit en wordt sneller bereid vanwege de rondom verwarming.

Interesse in onze workshop Big Green Egg?

Heeft u interesse in ons aanbod en bent u enthousiast geworden over onze workshop Big Green Egg? Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen over de vele mogelijkheden. De mogelijkheden bij ons zijn eindeloos! Onder begeleiding van een ervaren kok biedt Het Luxe Buitenleven workshops aan u aan, wij vertellen u alle ins en outs van de Big Green Egg. Neemt u gerust een kijkje op onze website en zie wat wij u aan kunnen bieden.


Laatst bekeken producten

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op