Morgen geopend van 10:00 t/m 16:30

Log in / Registreer Winkelwagen

Zoeken

Kamado Joe - Joe Junior

Kamado Joe - Joe Junior <span></span>

 

495,00

2-3 Dagen

Specificaties & opties

Specificaties & opties

Specificaties

Geen specificaties beschikbaar

Beschrijving

​Dit ​is het kleinste model uit de Kamado Joe-reeks. De Joe Junior is onderscheidend door zijn solide onderstel, wat de perfecte werkhoogte biedt. Tevens is de barbecue voorzien van handvaten waarmee deze eenvoudig te verplaatsen is. Daardoor is dit model met name populair bij de consumenten. Zo kan de Joe Junior gebruikt worden in een buitenkeuken, maar is hij ook eenvoudig te verplaatsen naar een terras om daar lekker te barbecueën.

Ook in de horeca is deze compacte Kamado Joe een toegevoegde waarde. De kamado barbecue biedt namelijk de mogelijkheid om op verschillende temperaturen gerechten te bereiden. 

De Joe Junior is een lichte kamado BBQ en weegt slechts 31 kg, waardoor deze prima te verplaatsen is binnen uw tuin. De grill-doorsnede is 35 centimeter. Dit is compact, maar toch uitermate geschikt voor het bereiden van gerechten voor 3 tot 5 personen. De grill-doorsnede is hiermee geschikt voor het bereiden van een volledige kip, of zo'n 2 tot 3 kilo vlees. Dit kun je in zijn geheel op lage temperatuur garen of in kleinere stukken grillen.​

​Kamado Joe staat bekend om de gebruiksklare levering. Alle Kamado Joe BBQ's worden direct geleverd met alle benodigde accessoires, waardoor u direct aan de slag kunt met uw nieuwe kamado BBQ. Zo bestaat deze set uit:

  • Hoogwaardige keramische grill met een doorsnede van 35 cm;
  • Een stevig onderstel met handvaten;
  • Ingebouwde thermometer;
  • Grillrooster van roestvast staal 304;
  • Keramische warmteverdeler;
  • Grilltang;
  • Asschuiver.

Nieuwsgierig geworden naar de Joe Junior? In onze webshop kunt u snel en eenvoudig de complete set online bestellen, en vindt u alle informatie over zijn grotere broers. Daarnaast kunnen wij u volledig vrijblijvend adviseren over uw nieuwe kamado BBQ in onze uitgebreide kamado showroom. In onze showroom aan de Dorpsstraat 8​ in het Brabantse Dussen demonstreren wij u graag de volledige Kamado Joe reeks. Onze adviseurs vertellen u graag meer over deze unieke kamado barbecue ervaring die de Kamado Joe u kan bieden.

Gerelateerde producten