Blog

 1. Wij gaan verhuizen!

  Aangepaste openingstijden wegens verbouwing!

  Lees meer »
 2. Kerst openingstijden

  Tijdens de feestdagen hebben wij aangepaste openingstijden.

  Lees meer »
 3. Vakantie openingstijden

  In week 31 en 32 is de winkel gesloten behalve op de zaterdagen dan zijn wij gewoon open. De webshop bestelling worden wel de gehele periode verwerkt!

  Lees meer »
 4. Gespot bij online gespot?

  Welicht heeft u het nog niet gezien dan kunt u hier het spotje bekijken!

  Lees meer »
 5. Black Friday

  Black Friday aanbiedignen op 23, 24 en 25 november.

  Profiteer van 15% korting op alle The Bastard barbecues en accessoires én 10% korting op alle Primo barbecues en accessoires!

  Lees meer »
 6. EGGspander systeem

  Nieuw van Big Green Egg het Eggspander systeem 

  Lees meer »
 7. CUBE bbq, vuurkorf en bijzettafel

  Iedereen kent de atmosferische magie van een open vuur - maar hoe doof je het vuur veilig en schoon, misschien zelfs als de wind opsteekt en vonken vliegen? 

  Lees meer »
 8. Onderhoud van de Kamado Joe

  De Kamado Joe grill is gemaakt van hoogwaardige materialen en vraagt dan ook weinig onderhoud. Een grillhoes is de beste manier om de Kamado Joe te beschermen tegen de elementen.

  Lees meer »
 9. Gebruik het juiste hout op de OFYR

  Om het meeste plezier van de OFYR te krijgen, is het belangrijk om het juiste soort vuurhout te gebruiken. Eerst en vooral moet het hout droog zijn, vochtig hout zal moeilijk aan te steken zijn en heeft veel rook tot gevolg. Een langzaam brandend hardhout zoals beuk is het beste. Beukenhout brandt tot een houtskool die ideaal is om te koken, in tegenstelling tot essenhout dat brandt tot een fijne as. Vermijd het gebruik van te grote blokken waardoor de lucht niet goed in de kegel kan circuleren. Vermijd ook het gebruik van tropisch hardhout, omdat deze ervoor kunnen zorgen dat de OFYR te heet wordt, waardoor de kookplaat beschadigd kan raken.

  Lees meer »