Morgen geopend van 10:00 t/m 17:00

Log in / Registreer Winkelwagen

Zoeken

Big Green Egg

Big Green Egg kopen

​​Houdt u van koken? En doet u dat het liefst buiten, in de zomer én in de winter? Dan is de Big Green Egg de perfecte barbecue voor u. Deze barbecue bestaat al heel lang, maar is nu in opkomst. Dat vinden wij niet zo gek, want het voedsel in de Big Green Egg behoudt zijn smaakt, geur en kleur, droogt niet uit en wordt sneller bereid vanwege de unieke ronde verwarming.

​De Big Green Egg bij Het Luxe Buitenleven

U koopt uw ​Big Green Egg barbecue bij Het Luxe Buitenleven in Dussen. De Big Green Egg is een echte toevoeging aan uw keuken. De beste producten krijgen door garing in de Big Green Egg een bijzonder smaakaccent. Het is sappig en mals als ook gezond en verantwoord koken.​
​De smaak van de producten die zijn bereid in de Big Green Egg ontstaan door de vormgeving en het gebruikte materiaal. Hierdoor ontstaat een constante luchtstroom waardoor de producten gelijkmatig worden gegaard en er nauwelijks houtskool wordt gebruikt. Daarnaast geven het materiaal en het design een aantrekkelijke uitstraling.
​Mede door het bijzondere smaakaccent, het design en het unieke keramiek is de Big Green Egg een kooktoestel van buitengewone kwaliteit. De ​Big Green Egg wordt dan ook alleen verkocht bij dealers die aansluiten bij de premium status van de ​Big Green Egg, zoals Het Luxe Buitenleven.

​De Big Green Egg barbecue werktafel

​Als u echt gaat koken op een Big Green Egg heeft u natuurlijk werkruimte nodig. Het Luxe Buitenleven maakt in haar eigen werkplaats handgemaakte werktafels voor bij de barbecue. Deze worden gemaakt van eiken, noten, vuren of Wengé hout. De ​Big Green Egg ​wordt als het ware in het werkblad geplaatst en daar omheen heeft u werkruimte. U kunt ook uw eigen wensen of ontwerpen aandragen. Wat uw wensen ook zijn, bij ons is alles mogelijk. 

​Bent u geïnteresseerd in de Big Green Egg of één van de andere kamado barbecues? Kom dan langs in onze showroom! In onze showroom presenteren wij verschillende sferen van buitenleven: van modern tot landelijk. U kunt genieten van verschillende buitenkeukens, werktafels, buitentafels en deze met eigen ogen bewonderen. Daarnaast verkopen wij ook allerhande accessoires, die u kunt terugvinden in onze showroom. Onze showroom is geopend van woensdag tot en met zaterdag.
​Bent u toe aan barbecuen op een hoger niveau? Kom dan naar Het Luxe Buitenleven en kies uw Big Green Egg ​uit!

Modellen

Mini MiniMax Small Medium Large XLarge XXLarge
25cm 33cm 33cm 38cm 46cm 61cm 74cm
507 cm2 854 cm2 856 cm2 1140 cm2 1688 cm2 2919 cm2 4336 cm2
17 kg 35 kg 36 kg 51 kg 73 kg 99 kg 222 kg
43 cm 50 cm 61 cm 72 cm 84 cm 78 cm 100 cm
Bekijk Bekijk Bekijk Bekijk Bekijk Bekijk Bekijk