Morgen geopend van 10:00 t/m 17:00

Log in / Registreer Winkelwagen

Zoeken

Big Green Egg

Big Green Egg kopen

​​Bent u een echte liefhebber van zelf heerlijke gerechten bereiden? Geniet u er van om tijdens de warme zomeravonden in de buitenkeuken aan de slag te gaan om uw gasten te verwennen met een heerlijke maaltijd? Dan is de Big Green Egg onmisbaar voor u. Deze luxe barbecue is een veelzijdige barbecue met vele voordelen. In de webshop van Het Luxe Buitenleven vindt u diverse soorten en maten van deze Big Green Egg. Al deze luxe barbecues helpen u met het maken van een gezonde en verantwoordelijk maaltijd voor uw vrienden of familie. Zo maakt u in een handomdraai de meest malse biefstukjes en kunt u een heerlijk visje roken met de Big Green Egg. Daarnaast vindt u in onze webshop ook diverse extra's voor deze luxe bbq. Zo kunt u een speciale tafel op maat laten maken, zodat uw buitenkeuken helemaal compleet is. Ook zijn er diverse accessoires ontworpen voor de Big Green Egg, zodat u nog meer profijt kunt hebben van uw aankoop. Maak steeds weer een nieuw gerecht en verras de gasten elke keer weer met een nieuwe kooktechniek. U kunt namelijk niet alleen grillen met de Big Green Egg, maar er zijn veel meer manieren mogelijk om uw eten te laten garen. Probeer alles een keer uit en ga heerlijk genieten van al het lekkers. Bekijk de webshop voor ons gehele aanbod.

​Alle voordelen van eten bereiden met een Big Green Egg

​Zoals u zich misschien wel kunt voorstellen heeft een Big Green Egg vele voordelen ten opzichte van simpele barbecues. Het grootste voordeel is dat deze luxe barbecue de originele smaak en geur van de producten behouden laat. Dit wordt gedaan door de hoge temperaturen die de Big Green Egg kan bereiken. Daarnaast kunt u deze luxe barbecue niet alleen tijdens de warme zomerdagen gebruiken, maar kunt u ook in de koude maanden er gebruik van maken. Zo kunt u dus ook het kerstdiner voorbereiden met de Big Green Egg. Nodig familie en vrienden uit en bereid zelf een heerlijke maaltijd voor. Een gerecht klaarmaken kan in een handomdraai, doordat er goed is nagedacht over de vormgeving van de Big Green Egg. Er is een constante luchtstroom, welke u door middel van een schuif kunt regelen. Hierdoor kunt u het vlees optimaal laten garen. Kortom, de Big Green Egg is onmisbaar in de buitenkoken van elke (hobby)kok.

Interesse in Big Green Egg

Als u interesse heeft in de Big Green Egg, bent u aan het juiste adres bij Het Luxe Buitenleven uit Dussen. Deze luxe barbecue zorgt er voor dat het vlees, de vis of de groente alle smaak behoudt, doordat het op gegaard kan worden op hoge temperaturen. Proef de natuurlijke smaak van allerlei producten. Daarnaast is de Big Green Egg ook een mooi design item. Het maakt het interieur van uw tuin helemaal af. Mocht u een Big Green Egg willen kopen, kunt u dit zowel online doen als fysiek in onze winkel. In onze showroom in Dussen vindt u onze collectie met allerlei soorten luxe barbecues. Onze medewerkers voorzien u graag van meer informatie over al onze producten. Daarnaast kunt u ons ook telefonisch bereiken voor vragen of meer informatie. 

Modellen

Mini MiniMax Small Medium Large XLarge XXLarge
25cm 33cm 33cm 38cm 46cm 61cm 74cm
507 cm2 854 cm2 856 cm2 1140 cm2 1688 cm2 2919 cm2 4336 cm2
17 kg 35 kg 36 kg 51 kg 73 kg 99 kg 222 kg
43 cm 50 cm 61 cm 72 cm 84 cm 78 cm 100 cm
Bekijk Bekijk Bekijk Bekijk Bekijk Bekijk Bekijk