Big Green Egg kopen

Heeft u veel positieve verhalen over de Big Green Egg barbecue gehoord? En wilt u nu weleens weten wat voor barbecue dit is? Kom dan naar de Big Green Egg workshop. De Big Green Egg workshop wordt georganiseerd door Het Luxe Buitenleven. Tijdens de Big Green Egg workshop vertelt een ervaren kok u alle ins en outs van de Big Green Egg barbecue. Daarnaast bespreken we ook diverse accessoires die u helpen bij het bereiden van de lekkerste maaltijden.

BIG GREEN EGG KOPEN BIJ HET LUXE BUITENLEVEN

De Big Green Egg is een barbecue waar geen outdoor cooker aan kan tippen. De nauwkeurige temperatuurregeling, de vorm, het materiaal en de warmtecirculatie zorgen ervoor dat u fantastische resultaten bereikt met het voedsel dat in de Big Green Egg wordt bereid. U zult versteld staan van de smaak, structuur, geur en kleur. De Big Green Egg is multifunctioneel en kan gebruikt worden om te bakken, grillen, stoven, koken, roken of slow-cooken. De Big Green Egg is dus de barbecue voor alle kooktechnieken. Speciaal voor de Big Green Egg maakt Het Luxe Buitenleven in haar eigen werkplaats handgemaakte werktafels van eiken, noten, vuren of Wengé hout. Zo kunt u naast het bereiden van het voedsel, ook de voorbereidingen buiten treffen! Met de barbecuetafel kunt u echt buiten koken! Het is ook mogelijk om naar eigen wens en/of ontwerp tafels en buitenkeukens te laten maken. Alles is mogelijk. Op onze website vindt u al een deel van de mogelijkheden. U kunt ook vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden, door contact op te nemen.

BIG GREEN EGG SHOWROOM

Wij nodigen u ook van harte uit in onze showroom. Hier presenteren wij verschillende 'sferen' van buitenleven: van landelijk tot modern. U kunt genieten van onze buitenkeukens, werktafels en luxe buitentafels en de kwaliteit ervan zien en voelen. Daarnaast verkopen wij leuke accessoires voor zowel binnen als buiten. Laat u inspireren in onze mooie showroom. Ook staan onze medewerkers voor u klaar om u van advies te voorzien. Zij vertellen u graag meer over de barbecues en laten u de vele mogelijkheden zien.

VRAGEN OVER BIG GREEN EGG? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Heeft u vragen over de producten van Het Luxe Buitenleven? Neem dan contact met ons op. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Tevens kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.