Buitenkeuken op maat laten maken

Bent u op zoek naar een buitenkeuken op maat? Bent u op zoek naar een barbecue expert die voor u een buitenkeuken op maat kan maken met daarbij een Kamado barbecue? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Het Luxe Buitenleven in Dussen. Door onze jarenlange ervaring met het op maat maken van buitenkeukens bent u bij ons aan het juiste adres. Een buitenkeuken op maat maken wij in onze eigen werkplaats in Dussen. Vele klanten gingen u al voor en zij genieten tegenwoordig van een buitenkeuken op maat mét een Kamado barbecue van Het Luxe Buitenleven. Wij zijn dé Kamado specialist die u professioneel kan adviseren over het samenstellen van uw buitenkeuken. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast bent u van harte welkom in onze ruim opgezette showroom waar u al onze Kamado barbecue gemakkelijk kunt vergelijken met elkaar. 

Vindt uw buitenkeukens op maat voor Kamado's!

Buitenkeuken op maat voor uw Kamado!

Het Luxe Buitenleven is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Wij hebben in de afgelopen jaren veel naamsbekendheid opgebouwd en weten als geen ander hoe wij u het beste kunnen adviseren. Onze vakmannen gaan graag voor u aan de slag om uw gewenste buitenkeuken op maat te maken. In onze buitenkeukens is onze passie voor hout, onze liefde voor goed eten en het genieten van het buitenleven tastbaar. Wij maken de mooiste creaties van het allerbeste hout. In onze eigen werkplaats maken wij uw gewenste buitenkeuken op maat. Onze buitenkeukens zijn meestal gemaakt van eikenhout. Wilt u graag een andere houtsoort? Dat is geen enkel probleem. De vakmannen van Het Luxe Buitenleven hebben oog voor kwaliteit en duurzaamheid. Wij bieden eerlijke en concurrerende tarieven. De tafels en buitenkeukens op maat maken wij zelf en worden compleet naar uw wensen samengesteld. 

Een buitenkeuken op maat laten maken?

Wilt u meer weten over de realisatie van een buitenkeuken op maat? Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor uw wensen kunnen betekenen? Op deze website kunt u een kijkje nemen bij onze afgeronde projecten. Voeg aan uw buitenkeuken heel eenvoudig een Kamado barbecue toe. Het Luxe Buitenleven heeft een mooie showroom met verschillende Kamado modellen. Wij verkopen niet één merk, maar alle merken. Hierdoor kunt u goed de Kamado barbecues vergelijken met elkaar. Wij zijn officieel en erkend dealer van de merken die wij verkopen.