Buitenkeuken op maat

Heeft u de wens voor het realiseren van een buitenkeuken op maat? Bent u op zoek naar een specialist die met u mee denkt en het ontwerpen en realiseren van een buitenkeuken op maat uit handen kan nemen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Het Luxe Buitenleven. Het Luxe Buitenleven beschikt over een eigen werkplaats waar wij graag voor u aan de slag gaan. Op onze website vindt u ook een overzicht van onze aangeboden buitenkeukens die perfect te combineren zijn met een keramische barbecue. Zit uw gewenste afmeting daar niet tussen of heeft u speciale wensen? Dan raden wij het u aan om een kijkje te nemen bij een buitenkeuken op maat. Door onze passie voor lekker eten en prachtig hout samen te voegen maken wij de mooiste ontwerpen die aansluiten bij uw wensen. Wij werken met de verschillende houtsoorten. Denkt u aan noten, eiken en vuren. Elk houtsoort heeft zijn eigen karakter en eigenschappen. De noesten en het droogproces van het hout bepalen de keuze voor hout dat wij op voorraad hebben.


Weergave:
 


Bezig met laden...
Buitenkeuken Bram The Bastard
Buitenkeuken Bram The Bastard
€ 2.950,00
Prijs per stuk
Buitenkeuken Erik Big Green Egg
Buitenkeuken Erik Big Green Egg
€ 3.150,00
Prijs per stuk
Buitenkeuken Maarten Kamado Joe
Buitenkeuken Maarten Kamado Joe
€ 2.165,00
Prijs per stuk
Buitenkeuken Peter Big Green Egg
Buitenkeuken Peter Big Green Egg
€ 2.950,00
Prijs per stuk
Buitenkeuken Peter Kamado Joe
Buitenkeuken Peter Kamado Joe
€ 3.195,00
Prijs per stuk
Buitenkeuken Theo Big Green Egg
Buitenkeuken Theo Big Green Egg
€ 2.950,00
Prijs per stuk
Douglas Meubel Kamado Joe
Douglas Meubel Kamado Joe
€ 1.075,00
Prijs per stuk

Vakmanschap voor een buitenkeuken op maat bij Het Luxe Buitenleven

Bent u op zoek naar een buitenkeuken op maat? Bent u op zoek naar een prachtige buitenkeuken die u in weer en wind het gehele jaar kunt gebruiken? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom in onze showroom in Dussen. Bij Het Luxe Buitenleven bieden wij u een ruim aanbod aan van verschillende Kamado barbecues die wij kunnen combineren met een buitenkeuken op maat. Het is onze specialiteit om uw wensen te vertalen naar een prachtig ontwerp. Wij werken met het mooiste hout zoals eiken, wengé, noten en beuken. De keuze voor de houtsoort is helemaal aan u. Wij bieden u de mogelijkheid aan om het mooiste hout uit te kiezen om aan uw gewenste Kamado toe te voegen. Het Luxe Buitenleven beschikt over een mooie showroom met alle Kamado modellen die u op uw gemakje kunt komen bekijken. Wij verkopen niet één merk, maar alle merken. Wij zijn officieel en erkend dealer van de merken die we verkopen. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast bent u van harte welkom in onze showroom in Dussen waar u onze buitenkeukens kunt komen bekijken. 

Buitenkeuken op maat bij Het Luxe Buitenleven

Het Luxe Buitenleven biedt u de mogelijkheid aan om een buitenkeuken te creëren die aan al uw wensen voldoet. Door onze jarenlange passie voor hout en onze voorliefde voor lekker eten kunnen wij de mooiste buitenkeukens op maat voor u realiseren. Wij werken met een groot team van experts die graag de handen uit de mouwen steken om uw gewenste buitenkeuken op maat voor u maken. Wij bieden u vakmanschap aan in combinatie met jarenlange ervaring. Onze buitenkeukens worden gemaakt met een prachtige werkblad in combinatie met een prachtige Kamado barbecue die u zelf kunt uitkiezen. Daarnaast kunt u voldoende opbergruimte creëren in uw gewenste buitenkeuken. Een buitenkeuken op maat dient niet alleen als een praktische keuken maar fungeert ook als een echte blikvanger.  

Buitenkeuken op maat in combinatie met een Kamado barbecue

Zonder een Kamado barbecue is uw buitenkeuken niet compleet. Het Luxe Buitenleven biedt u een ruim aanbod aan van verschillende Kamado barbecues die u kunt toevoegen aan uw buitenkeuken. Denkt u aan een Big Green Egg, de Primo, de Bastard of de Kamado Joe. Welke Kamado barbecue u ook kiest, wij zorgen ervoor dat uw buitenkeuken passend word gemaakt. Een Kamado barbecue hoeft u niet alleen met mooi weer gebruiken. Ook in de wintermaanden of als het regent kunt u de lekkerste gerechten bereiden op uw barbecue. Door de unieke vorm en het gebruikte keramiek kan de gewenste temperatuur constant gehouden worden. Door het gesloten systeem van een Kamado grill worden alle sappen en smaken behouden.


Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op