Buitenkeuken op maat

Heeft u de wens voor het realiseren van een buitenkeuken op maat? Bent u op zoek naar een specialist die met u mee denkt en het ontwerpen en realiseren van een buitenkeuken op maat uit handen kan nemen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Het Luxe Buitenleven. Het Luxe Buitenleven beschikt over een eigen werkplaats waar wij graag voor u aan de slag gaan. Op onze website vindt u ook een overzicht van onze aangeboden buitenkeukens die perfect te combineren zijn met een keramische barbecue. Zit uw gewenste afmeting daar niet tussen of heeft u speciale wensen? Dan raden wij het u aan om een kijkje te nemen bij een buitenkeuken op maat. Door onze passie voor lekker eten en prachtig hout samen te voegen maken wij de mooiste ontwerpen die aansluiten bij uw wensen. Wij werken met de verschillende houtsoorten. Denkt u aan noten, eiken en vuren. Elk houtsoort heeft zijn eigen karakter en eigenschappen. De noesten en het droogproces van het hout bepalen de keuze voor hout dat wij op voorraad hebben.


Weergave:
 


Bezig met laden...
Buitenkeuken Bram The Bastard
Buitenkeuken Bram The Bastard
€ 2.950,00
Prijs per stuk
Buitenkeuken Peter Big Green Egg
Korting -7%
Buitenkeuken Peter Big Green Egg
€ 3.125,00 € 2.900,00
Prijs per stuk
Buitenkeuken Peter Kamado Joe
Buitenkeuken Peter Kamado Joe
€ 3.195,00
Prijs per stuk
Buitenkeuken Theo (Kamado medium of large)
Korting -33%
Buitenkeuken Theo (Kamado medium of large)
€ 3.344,00 € 2.250,00
Prijs per stuk

Vakmanschap voor een buitenkeuken op maat bij Het Luxe Buitenleven

Bij Het Luxe Buitenleven zijn we trots op ons aanbod in een buitenkeuken op maat, waar vakmanschap, keuzevrijheid en eersteklas service samenkomen. In onze prachtige showroom presenteren we een uitgebreide collectie van diverse merken kamado barbecues, want wij geloven in keuzevrijheid. Als erkend dealer bieden wij niet slechts één merk aan, maar een scala aan gerenommeerde merken, waardoor je de mogelijkheid hebt om kamado BBQ's te vergelijken en het perfecte model te vinden dat bij jouw wensen past. Wat onze buitenkeukens extra bijzonder maakt, is dat we de tafels zelf maken. Elk stuk wordt met zorg vervaardigd, met oog voor detail en duurzaamheid. Of je nu op zoek bent naar een strak modern design of juist een rustiek karakter, onze op maat gemaakte tafels zijn het perfecte complement voor jouw kamado barbecue.

Ruim aanbod in buitenkeuken op maat

Als officieel en erkend dealer van de merken die we voeren, garanderen wij niet alleen kwaliteit, maar ook een uitgebreid assortiment aan accessoires en toebehoren om jouw buitenkeuken compleet te maken. Onze showroom is jouw inspiratiebron, waar je de nieuwste modellen kunt bewonderen en ons deskundig personeel al jouw vragen kan beantwoorden. Bij Het Luxe Buitenleven streven we naar transparantie en eerlijkheid. Daarom bieden wij concurrerende tarieven, zodat hoogwaardige buitenkeukens op maat voor iedereen toegankelijk zijn. Ons team staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces, van het kiezen van de juiste kamado tot het ontwerpen van de perfecte tafel. Kortom, bij Het Luxe Buitenleven gaat het verder dan alleen de verkoop van buitenkeukens. Wij bieden een ervaring, een plek waar keuze, vakmanschap en eerlijkheid samenkomen. Bezoek onze showroom, ontdek de mogelijkheden en laat ons jouw droom van een buitenkeuken op maat verwezenlijken.

Buitenkeuken op maat bij Het Luxe Buitenleven

Een buitenkeuken op maat van Het Luxe Buitenleven belichaamt vakmanschap, functionaliteit en persoonlijke stijl. Kenmerkend voor onze op maat gemaakte buitenkeukens is de keuzevrijheid die je hebt bij het samenstellen van jouw ideale kookomgeving. Of je nu een liefhebber bent van strak modern design, een rustieke uitstraling prefereert, of juist een combinatie van stijlen wenst, wij creëren een buitenkeuken die naadloos aansluit bij jouw wensen. Een buitenkeuken op maat bij Het Luxe Buitenleven gaat verder dan standaardopties. Onze tafels, vakkundig vervaardigd in eigen beheer, voegen een uniek karakter toe aan jouw buitenkookervaring. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om de buitenkeuken te integreren met jouw tuin of terras, rekening houdend met de beschikbare ruimte en architectonische elementen.


Laatst bekeken producten

Hulp nodig?

Neem contact met ons op