Buitenkeuken op maat

Heeft u de wens voor het realiseren van een buitenkeuken op maat? Bent u op zoek naar een specialist die met u mee denkt en het ontwerpen en realiseren van een buitenkeuken op maat uit handen kan nemen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Het Luxe Buitenleven. Het Luxe Buitenleven beschikt over een eigen werkplaats waar wij graag voor u aan de slag gaan. Op onze website vindt u ook een overzicht van onze aangeboden buitenkeukens die perfect te combineren zijn met een keramische barbecue. Zit uw gewenste afmeting daar niet tussen of heeft u speciale wensen? Dan raden wij het u aan om een kijkje te nemen bij een buitenkeuken op maat. Door onze passie voor lekker eten en prachtig hout samen te voegen maken wij de mooiste ontwerpen die aansluiten bij uw wensen. Wij werken met de verschillende houtsoorten. Denkt u aan noten, eiken en vuren. Elk houtsoort heeft zijn eigen karakter en eigenschappen. De noesten en het droogproces van het hout bepalen de keuze voor hout dat wij op voorraad hebben.


Weergave:
 


Bezig met laden...
Buitenkeuken Bram The Bastard
Buitenkeuken Bram The Bastard
€ 2.950,00
Prijs per stuk
Buitenkeuken Erik Big Green Egg
Buitenkeuken Erik Big Green Egg
€ 3.250,00
Prijs per stuk
Buitenkeuken Maarten Kamado Joe
Buitenkeuken Maarten Kamado Joe
€ 2.165,00
Prijs per stuk
Buitenkeuken Peter Big Green Egg
Buitenkeuken Peter Big Green Egg
€ 2.950,00
Prijs per stuk
Buitenkeuken Peter Kamado Joe
Buitenkeuken Peter Kamado Joe
€ 3.195,00
Prijs per stuk
Buitenkeuken Theo Big Green Egg
Buitenkeuken Theo Big Green Egg
€ 2.950,00
Prijs per stuk
Douglas Meubel Kamado Joe
Douglas Meubel Kamado Joe
€ 1.075,00
Prijs per stuk

Vakmanschap voor een buitenkeuken op maat bij Het Luxe Buitenleven

Bent u op zoek naar een buitenkeuken op maat? Bent u op zoek naar een buitenkeuken op maat die u kunt combineren met een Kamado barbecue? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Het Luxe Buitenleven. Een buitenkeuken voor een Kamado van Het Luxe Buitenleven is niet zo maar een buitenkeuken. De keuken is gemaakt in onze eigen werkplaats met respect voor de natuur en liefde voor het vakmanschap. Doordat wij beschikken over een eigen werkplaats kunnen wij aan vrijwel al uw wensen voldoen. Zo heeft u de keuze uit verschillende houtsoorten, diverse maten en u kunt zelf bepalen welke Kamado barbecue u in uw buitenkeuken wilt plaatsen. Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een buitenkeuken op maat? U kunt vrijblijvend een kijkje nemen op deze website. Daarnaast bent u van harte welkom in onze showroom in Dussen. Hier vindt u al onze buitenkeukens zodat u een goede keuze kunt maken. 

Buitenkeuken op maat bij Het Luxe Buitenleven

Het Luxe Buitenleven is uitgegroeid tot een ware Kamado-specialist. Wij verkopen niet één merk, maar alle merken, waardoor u goed al onze Kamado barbecues kunt vergelijken met elkaar die wij kunnen plaatsen in uw gewenste buitenkeuken. In onze buitenkeukens is de passie voor hout, voorliefde voor goed eten en het genieten van het buitenleven tastbaar. Onze buitenkeukens worden gemaakt van het beste hout en met groot vakmanschap afgewerkt in de werkplaats. De buitenkeukens van Het Luxe Buitenleven vormen een sieraad in de tuin, met vaak een Kamado barbecue in het centrum. Wij maken vrijwel als onze keukenbladen met een natuursteen blad zodat u jarenlang plezier zult hebben van uw aankoop. Voordeel is ook dat het weinig onderhoud nodig heeft. Onze buitenkeukens zijn meestal gemaakt van eikenhout, maar heeft u een andere houtsoort in gedachten? Dan is dat ook zeker mogelijk. De klant is koning bij Het Luxe Buitenleven. Elk houtsoort heeft namelijk zijn eigen karakter en eigenschappen. De noesten en het droogproces van het hout bepalen de keuze voor hout waarover wij u graag adviseren.

Meer weten over een buitenkeuken op maat?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de samenstelling van een buitenkeuken op maat van Het Luxe Buitenleven? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het samenstellen van uw gewenste buitenkeuken? Wij bespreken graag met u uw wensen. U heeft bij ons de keuze uit verschillende houtsoorten, afmetingen en uw eigen Kamado.


Laatst bekeken producten

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op