Green Egg Grill kopen

Bent u op zoek naar een Green Egg grill? Bent u op zoek naar een Kamado specialist die u persoonlijk en professioneel advies kan geven? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom in onze ruim opgezette showroom in Dussen. Bij Het Luxe Buitenleven vindt u alles wat u nodig heeft voor een geslaagde barbecue. In onze showroom vindt u alle soorten Kamado barbecues. Denkt u aan de Green Egg grill, de Primo, de Bastard en de Kamado Joe. Het Luxe Buitenleven verkoopt niet één merk maar wij verkopen alle merken. Het Luxe Buitenleven is een officieel en erkend dealer van de merken die wij verkopen. Bij Het Luxe Buitenleven bent u aan het juiste adres voor een barbecue van topkwaliteit. Naast ons ruime aanbod van Kamado barbecues vindt u bij ons alles wat u nodig heeft voor een geslaagde barbecue. Wij bieden u een ruime keuze aan en hebben diverse kookboeken, houtskool, sauzen en kookschorten. Kom langs en laat u inspireren door onze ruime showroom waar u alles kunt vinden om een barbecue met vrienden en familie nog lekkerder te maken! 

Bestel direct uw Big Green Egg!
 1. big green egg large solo compleet
  Big Green Egg Large Solo combinatiedeal
  Normale prijs € 2.085,85 Speciale prijs € 1.894,99
 2. big green egg large solo compleet
  Big Green Egg Large combinatiedeal
  Normale prijs € 2.725,85 Speciale prijs € 2.479,99
 3. Big Green Egg Medium Solo combinatiedeal
  Big Green Egg Medium Solo combinatiedeal
  Normale prijs € 1.561,84 Speciale prijs € 1.405,66
 4. Big Green Egg Medium Solo combinatiedeal
  Big Green Egg Medium combinatiedeal
  Normale prijs € 1.951,85 Speciale prijs € 1.756,65

10 producten(en)

Green Egg grill van Kamado

Een Green Egg grill van Kamado is een echte blikvanger in uw tuin. U kunt een Green Egg grill samenvoegen met een prachtige tuintafel of buitenkeuken. In onze eigen werkplaats maken de vakmannen van Het Luxe Buitenleven een buitenkeuken voor u op maat. Wij bieden onze producten aan tegen eerlijke en concurrerende tarieven. Green Egg grill kunt u het hele jaar door gebruiken. De barbecues van Kamado zijn weerbestendig en u kunt ze daardoor het gehele jaar gebruiken. De dikte van het keramiek zorgt ervoor dat de hitte niet ontsnapt maar geabsorbeerd wordt in het steen. Doordat er in de deksel van de Kamado grill een thermometer is geplaatst kunt u vanaf de buitenkant de temperatuur bepalen en in de gaten houden. Een Green Egg grill is gebruiksvriendelijk voor iedere barbecue liefhebber. 

Meer weten over Green Egg grill?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een Green Egg grill? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een Green Egg grill die past bij uw kookkunsten? Onze medewerkers vertellen u daar graag meer over. Met een Green Egg grill kunt u uiteenlopende gerechten bereiden. Denkt u aan vis, vlees en groenten. Vanwege het gesloten systeem en de smaak van houtskool heeft een Kamado uitzonderlijke kookeigenschappen. In onze winkel en online kunt u een Green Egg grill gemakkelijk bestellen. Wij zien uw bestelling graag tegemoet.