Kamado showroom

Bent u op zoek naar inspiratie? Zoekt u een kamado showroom? Dan kunt u nu stoppen met zoeken! Het Luxe Buitenleven beschikt over en ruime showroom. In deze showroom vindt u diverse kamado’s. Wij hebben verschillende modellen in onze kamado showroom! Bovendien kunt u ook bij ons terecht voor accessoires, onderdelen en andere producten op het gebied van buitenleven. Het Luxe Buitenleven bied een groot assortiment aan tegen een scherpe prijs. In onze kamado showroom staan merken zoals The Black Bastar en The Big Green Egg. De merken, leveren net zoals wij, hoge kwaliteit en service. Het Luxe Buitenleven heeft veel ervaring en kennis opgedaan als het gaat over het buitenleven en kamado’s. Naast onze kamado showroom hebben wij ook een uitgebreide webshop. In onze webshop staat ons gehele assortiment. U kunt makkelijk en eenvoudig uw gewenste kamado bestellen en wij leveren hem bij u thuis af! Wilt u graag meer informatie over de verschillende kamado’s? Wij leggen u met veel plezier de verschillen uit! Elk merk heeft zijn voordelen en wij geven u graag advies op maat. In onze showroom kunnen wij u persoonlijk benaderen. Zo krijgt u snel antwoord op al uw vragen!

Vindt uw kamado!
 1. Primo - Ovaal Junior Serie 200
  Primo - Ovaal Junior Serie 200
  Normale prijs € 1.219,99 Speciale prijs € 1.070,00
 2. Primo - Ovaal Large Serie 300
  Primo - Ovaal Large Serie 300
  Normale prijs € 1.555,00 Speciale prijs € 1.354,99
 3. Primo - Ovaal XL Serie 400
  Primo - Ovaal XL Serie 400
  Normale prijs € 1.840,00 Speciale prijs € 1.640,00
 4. Primo - Kamado Solo
  Primo - Kamado Solo
  Normale prijs € 1.205,00 Speciale prijs € 849,00
 5. The Bastard Large Compleet 2019
  The Bastard Large Compleet 2019
  Normale prijs € 1.249,00 Speciale prijs € 1.089,00
 6. The Bastard Large Urban compleet 2019
  The Bastard Large Urban compleet 2019
  Normale prijs € 1.348,99 Speciale prijs € 1.188,99
  Niet op voorraad
  Toevoegen om te vergelijken
 7. The Bastard Medium Urban compleet 2019
  The Bastard Medium Urban compleet 2019
  Normale prijs € 1.098,99 Speciale prijs € 988,99

10 producten(en)

EEN KAMADO SHOWROOM EN MEER!

Het Luxe Buitenleven heeft meer dan alleen een webshop en kamado showroom. Een kamado heeft veel mogelijkheden, technieken en opties. Er zijn veel manieren om met een kamado te koken. Bakken, grillen, stomen en braden… Het kan allemaal op de kamado! Om u alles te leren over de kamado biedt Het Luxe Buitenleven vaak workshops aan. Hier leert u alle ins en outs van de kamado. U zult kennis maken met verschillende merken, zoals de The Black Bastard en The Big Green Egg, en daarnaast worden diverse accessoires besproken die helpen met het bereiden van de lekkerste maaltijden. Deze accessoires en onderdelen kunt u uiteraard eenvoudig bestellen bij Het Luxe Buitenleven. Bovendien geniet u van lekkere drankjes, krijgt u handige recepten en een cadeautje mee! Een workshop is dus niet alleen leerzaam, maar ook erg leuk!

Het Luxe Buitenleven heeft de kamado showroom

Een kamado is gemaakt van een soort keramiek. Dit materiaal is erg sterk en duurzaam. Het houdt warmte langer vast en kan hoge temperaturen weerstaan. Hierdoor kunt u de temperatuur regelen en kunt u delicate gerechten bereiden. Extreme buitentemperaturen hebben geen invloed op de kamado. Hierdoor kunt u de kamado gemakkelijk buiten verplaatsen. Een kamado is meer dan alleen een BBQ!  Kom snel langs bij onze kamado showroom en laat u verrassen! Heeft u al besloten welke kamado u wilt? Bestel dan snel en profiteer!