Eiken werktafel The Bastard

Eiken werktafel The Bastard
Eiken werktafel The Bastard

Eén blik, één aanraking en u zult de kwaliteit van de eiken werktafel voor The Bastard direct ervaren.

Standaard levertijd

Wordt op maat gemaakt, levertijd hangt af van de drukte in de werkplaats. Neem contact met ons op voor de actuele status.

€ 895,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Let op! De voorraad gaat over het model voor The Bastard Large. Wilt u een tafel voor een ander formaat Bastard?  Neem dan contact met ons op over de levertijd.


Werktafel The Bastard

De werktafel (barbecuetafel) voor The Bastard is niet zo maar een tafel. De tafel is gemaakt in onze eigen werkplaats met respect voor de natuur en liefde voor het vakmanschap. Het comfort voor de klant staat centraal en onze kwaliteitsnormen liggen hoog. Kortom, een werktafel zonder compromis!

De afmetingen van de tafel zijn: 146 x 70 x 83,5 cm [LxBxH]

Eén blik, één aanraking en u zult de kwaliteit van de eiken werktafel voor The Bastard direct ervaren. Elke tafel die wij maken is een uniek en duurzaam kunstwerk. Een sieraad in iedere tuin!

Eiken

Het hout voor deze tafel is afkomstig uit de onderstam van Europese eiken en heeft een FSC-keurmerk. Het hout is kunstmatig gedroogd, wat de kwaliteit van de tafel ten goede komt. Dit rustieke eikenhout heeft een beperkt aantal kwasten, knoesten en pitjes en kent licht kleurverschil en lichte variatie in de tekening van de afzonderlijke planken. Het werkblad van geschaafd dik hout (2,8 cm) geeft de tafel een robuust uiterlijk.

Wij vervaardigen de werktafel van massief eiken planken die blind geschroefd worden. Echt vakmanschap. Losse plankjes die aan elkaar gezet worden en zichtbare schroeven doen afbreuk aan het prachtige levende hout waar wij mee werken. Slechts de slotbouten, waarmee de poten aan een tafel bevestigd worden, zijn zichtbaar.

De stevige gegalvaniseerde wielen van de werktafel hebben aluminium velgen, penlagers en een draagvermogen van 100 kg per wiel. Een deel van de wielen kan zwenken en is geremd zodat de solide werktafel eenvoudig op elke gewenste plek in de tuin opgesteld kan worden.

The Bastard dient in de werktafel op een tafelnest geplaatst te worden.

Een eiken tafel kan in principe onbeschermd buiten blijven staan, maar zal daardoor wel sneller vergrijzen en mogelijk scheurtjes gaan vertonen. Er zijn verschillende producten op de markt die het meubel extra bescherming geven en het tegelijkertijd kleuren. Monocoat is hiervan een voorbeeld.

De eiken werktafel is te bestellen mét of zonder The Bastard. De prijs voor de getoonde werktafel is exclusief The Bastard en tafelnest.

Wilt u liever een andere houtsoort, een ander werkblad of een tafel met een iets ander formaat, informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op