Buitenkeuken BBQ

Bent u op zoek naar een buitenkeuken bbq? Heeft u al een Kamado bbq en wilt u er een mooi passend werkblad bij? Of bent u op zoek naar een Kamado bbq waar een buitenkeuken omheen gebouwd wordt? Een uitgebreide buitenkeuken bbq is bij ons verkrijgbaar. Wij maken de buitenkeuken volledig op maat voor u. Wilt u een buitenkeuken van steen of juist helemaal van hout? Of wilt u misschien een combinatie van steen en hout? Al onze buitenkeuken bbq’s worden op maat gemaakt. U heeft zelf de keuze welke kleuren en materialen u in uw buitenkeuken bbq terug wilt zien.

Vindt uw kamado!
 1. Primo - Ovaal Junior Serie 200
  Primo - Ovaal Junior Serie 200
  Normale prijs € 1.219,99 Speciale prijs € 1.070,00
 2. Primo - Ovaal Large Serie 300
  Primo - Ovaal Large Serie 300
  Normale prijs € 1.555,00 Speciale prijs € 1.354,99
 3. Primo - Ovaal XL Serie 400
  Primo - Ovaal XL Serie 400
  Normale prijs € 1.840,00 Speciale prijs € 1.640,00
 4. Primo - Kamado Solo
  Primo - Kamado Solo
  Normale prijs € 1.205,00 Speciale prijs € 849,00
 5. The Bastard Large Compleet 2019
  The Bastard Large Compleet 2019
  Normale prijs € 1.249,00 Speciale prijs € 1.089,00
 6. The Bastard Large Urban compleet 2019
  The Bastard Large Urban compleet 2019
  Normale prijs € 1.348,99 Speciale prijs € 1.188,99
  Niet op voorraad
  Toevoegen om te vergelijken
 7. The Bastard Medium Urban compleet 2019
  The Bastard Medium Urban compleet 2019
  Normale prijs € 1.098,99 Speciale prijs € 988,99

10 producten(en)

Buitenkeuken BBQ van het Luxe Buitenleven

Op zoek naar een unieke buitenkeuken BBQ? Om optimaal gebruik te kunnen maken van uw buitenkeuken bieden wij een workshop aan. In deze workshop laten wij u de basistechnieken zien en vertellen wij wat er allemaal mogelijk is met de Kamado bbq. De opties zijn eindeloos en kunnen niet in snel tempo in de winkel verteld worden. Omdat u bij ons zelf mag koken tijdens deze workshop leert u snel de technieken kennen. Wij vinden het belangrijk dat u zelf aan de gang gaat en niet alleen maar hoeft te luisteren en te kijken naar ons. Wilt u een stoere look in uw tuin creëren? Dan hebben wij ook een buitenkeuken bbq van beton.

Wat gaan wij doen tijdens de workshop?

In de workshop staan de basistechnieken centraal. Samen met de heerlijke gerechten die u gaat maken, laten wij u proeven wat bepaalde sauzen met uw gerechten doen. Het doel is om u kennis te laten maken met de voordelen van een buitenkeuken bbq. Wist u dat de Kamado bbq meerdere gerechten tegelijk op verschillende temperaturen kan bereiden? Wij laten u in de workshop zien hoe dat moet! Zo kunt u meerdere gerechten tegelijk serveren. Doordat de Kamado bbq een buitenkant van keramiek heeft, is hij super isolerend en vorstbestendig. De buitenkeuken bbq is daardoor altijd te gebruiken.  

Over Het Luxe Buitenleven

Een Kamado is een verzamelwoord voor een kleioven. Op elke temperatuur kan er eten klaar gemaakt worden en dat laten wij zien in de workshop. Dus low & slow voor bijvoorbeeld een pulled pork of high & fast voor een snelle steak of een pizza. Het bijzondere aan de Kamado bbq is dat alle sappen en smaken van het eten bewaard blijven door de dichte vorm van de buitenkeuken bbq. Zowel op gezellige kerstavonden als op warme zomeravonden is de Kamado een echte sfeermaker. De buitenkeuken bbq is een ware ontmoetingsplaats waar de mooiste gesprekken gaan plaatsvinden. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en eisen aan een buitenkeuken bbq en wij maken hem volledig op maat voor u.