Buitenkeuken BBQ

Bent u op zoek naar een buitenkeuken BBQ? Wilt u uw Kamado barbecue in een buitenkeuken laten plaatsen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Het Luxe Buitenleven in Dussen. Het Luxe Buitenleven is dé specialist als u op zoek bent naar een Kamado barbecue. Naast ons ruime assortiment kunt u bij ons ook terecht voor het op maat maken van een buitenkeuken BBQ. Op onze website vindt u een ruim overzicht van onze aangeboden buitenkeukens die geschikt zijn voor de diverse Kamado lijnen. Bent u in het bezit van een Big Green Egg, een Kamado Joe, The Bastard of de Primo? Deze prachtige Kamado barbecues passen allemaal in een unieke buitenkeuken BBQ van Het Luxe Buitenleven. Door onze jarenlange passie voor koken op de barbeque vindt u bij ons alles wat u nodig heeft voor een geslaagde barbecue met vrienden en familie. Denkt u aan speciale kruiden, sauzen, kookboeken, kookschorten en rookhout. Voor het vinden van een kant en klare buitenkeuken BBQ of voor het op maat laten maken van een buitenkeuken BBQ bent u bij Het Luxe Buitenleven op het juiste adres.


Weergave:
 


Bezig met laden...
Buitenkeuken Bram The Bastard
Buitenkeuken Bram The Bastard
€ 2.950,00
Prijs per stuk
Buitenkeuken Erik Big Green Egg
Buitenkeuken Erik Big Green Egg
€ 3.250,00
Prijs per stuk
Buitenkeuken Gijs Kamado Joe
Buitenkeuken Gijs Kamado Joe
€ 2.595,00
Prijs per stuk
Buitenkeuken Maarten Kamado Joe
Buitenkeuken Maarten Kamado Joe
€ 2.165,00
Prijs per stuk
Buitenkeuken Peter Big Green Egg
Buitenkeuken Peter Big Green Egg
€ 2.950,00
Prijs per stuk
Buitenkeuken Theo Big Green Egg
Buitenkeuken Theo Big Green Egg
€ 2.950,00
Prijs per stuk
Douglas Meubel Kamado Joe
Douglas Meubel Kamado Joe
€ 1.075,00
Prijs per stuk
Douglas Meubel The Bastard
Douglas Meubel The Bastard
€ 900,00
Prijs per stuk
Douglas Werktafel Gebrand The Bastard
Douglas Werktafel Gebrand The Bastard
€ 739,00
Prijs per stuk
Eiken werktafel Kamado Joe
Eiken werktafel Kamado Joe
€ 1.145,00
Prijs per stuk

Het Luxe Buitenleven, uw Kamado specialist voor een buitenkeuken BBQ

Bent u op zoek naar een buitenkeuken BBQ? Bent u in het bezit van een prachtige keramische BBQ en wilt u daar graag een buitenkeuken bij? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij de specialisten en vakmensen van Het Luxe Buitenleven. Het Luxe Buitenleven is gevestigd in het Brabantse dorp Dussen waardoor wij goed te bereiken zijn. Door onze jarenlange ervaring en vakmanschap kunnen wij u goed van dienst zijn en wij vertalen uw wensen naar een prachtige buitenkeuken BBQ. Door de jaren heen hebben wij onze passie voor zelfgemaakte tafels en buitenkeukens verder ontwikkeld waardoor u vandaag de dag een ruime keuze heeft uit verschillende buitenkeukens. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Daarnaast bent u van harte welkom in onze showroom waar u al onze buitenkeukens kunt vergelijken met elkaar. Ons team van specialisten staat u graag te woord en vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw wensen voor uw buitenkeuken BBQ.

Buitenkeuken BBQ op maat voor elke Kamado barbecue

Het Luxe Buitenleven is een specialist op het gebied van verschillende Kamado barbecues die u kunt combineren met een buitenkeuken. Doordat wij beschikken over een werkplaats kunnen wij uw wensen vertalen naar een passend ontwerp. Bent u al in het bezit van een keramische barbecue? Dan maken wij een buitenkeuken om uw keramische barbecue heen. Voor het complete plaatje kunt u bij ons naar binnenstappen en uw gewenste keramische barbecue uitkiezen. Het Luxe Buitenleven is uitgegroeid tot een ware Kamado-specialist. Wij verkopen niet één merk, maar alle merken, waardoor u  goed al onze Kamado barbecues kunt vergelijken met elkaar. U heeft bij ons de keuze uit verschillende houtsoorten en afmetingen waardoor wij uw ideale buitenkeuken kunnen realiseren in combinatie met uw gewenste keramische Kamado barbecue. Een meubel voor de keramische barbecue is niet zo maar een meubel. Het meubel is gemaakt in onze eigen werkplaats met respect voor de natuur en liefde voor het vakmanschap. Wij maken vrijwel als onze keukenbladen met een natuursteen blad waardoor u jarenlang plezier heeft van uw aankoop.

Buitenkeuken BBQ bestellen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de samenstelling van een buitenkeuken BBQ? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om de keuze te maken voor een houtsoort, afmeting en een keramische Kamado barbecue? U kunt vrijblijvend langskomen in onze ruim opgezette showroom in Dussen. 


Laatst bekeken producten

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op