Morgen geopend van 10:00 t/m 16:30

Log in / Registreer Winkelwagen

Zoeken

Werktafel op maat

Werktafel op maat

Als Big Green Egg dealer bieden wij u niet alleen een prachtige BGE aan. Bij ons vindt u ook een werktafel op maat. Een werktafel op maat is exclusief en niet overal verkrijgbaar. Bij een op maat gemaakte werktafel moet u denken aan een tafel om de BGE heen. Zo is een werktafel verkrijgbaar voor alle modellen van Big Green Egg.

Een werktafel op maat betekent dat deze precies voldoet aan uw wensen. Zo heeft u er zelf invloed op hoe uw tafel er precies uit komt te zien. Een werktafel op maat wordt gemaakt van dik hout. U kunt bij ons kiezen uit diverse kwalitatieve soorten hout. Zo kunt u voor uw werktafel op maat denken aan eikenhout, maar ook aan vurenhout of wengé.

De BGE kan in de werktafel op maat gezet worden. Zo kan er gekozen worden voor uw werktafel op maat voor een vierpoot standaard, maar ook aan een natuurstenen tegel om de werktafel op maat een extra chique uitstraling te geven.

Een werktafel op maat kan zelfs voorzien worden van RVS werkblad. Dit betekent dat de werktafel gemakkelijk te reinigen is en dus ook erg hygiënisch is.

Een werktafel op maat staat voor exclusiviteit. U geeft uw wensen door en wij maken voor u een prachtige werktafel op maat. Een werktafel op maat is een lust voor het oog. Naast dat de werktafel op maat een prachtig aanzien heeft, is het ook erg praktisch. Zo kunt u uw kookgerei bij de BGE neerleggen, waardoor u het altijd bij de hand heeft. 

Uw BGE krijgt een prachtig resultaat wanneer er een werktafel op maat omheen gezet wordt. Deze werktafel en de BGE kunnen het gehele jaar in uw tuin staan. Zo hoeft u deze niet steeds te verplaatsen en kunt u het gehele jaar gebruik maken van de BGE met de werktafel op maat en het hele jaar door genieten. 

Wij nodigen u van harte uit om voorbeelden van een werktafel op maat te bewonderen in onze winkel Het Luxe Buitenleven. Zo kunt u met eigen ogen een werktafel op maat aanschouwen.

Modellen

Mini MiniMax Small Medium Large XLarge XXLarge
25cm 33cm 33cm 38cm 46cm 61cm 74cm
507 cm2 854 cm2 856 cm2 1140 cm2 1688 cm2 2919 cm2 4336 cm2
17 kg 35 kg 36 kg 51 kg 73 kg 99 kg 222 kg
43 cm 50 cm 61 cm 72 cm 84 cm 78 cm 100 cm
Bekijk Bekijk Bekijk Bekijk Bekijk Bekijk Bekijk